Decizia Ministerului Educaţiei de a prelungi vacanţa de primăvară aduce mai mulţi turişti familişti în Delta Dunări

A.B.
Comunicate de presă #Turism / 26 martie 2021

Decizia Ministerului Educaţiei de a prelungi vacanţa de primăvară aduce mai mulţi turişti familişti în Delta Dunări

Rezervările de sejururi în Delta Dunării făcute de familii cu copii şcolari pentru luna aprilie au crescut după ce ministrul Educaţiei a anunţat că vacanţa de primăvară a elevilor se va prelungi cu trei săptămâni, precizează reprezentanţii Green Village din Sfântu Gheorghe, transmite un comunicat de presă.

Resortul de 4 stele din Delta Dunării, deţinut de omul de afaceri Dragoş Anastasiu, îşi redeschide porţile pentru turişti în primul weekend din luna aprilie, când gradul de ocupare va fi de peste 70%, potrivit rezervărilor făcute până în acest moment.

"Prima săptămână din aprilie coincidea cu vacanţa < < clasică > > a elevilor; firesc, pentru acest interval am primit solicitări mai ales de la familii şi grupuri cu copii. Ulterior, până la Paşte, urma să găzduim mai mult cupluri tinere. Însă, anunţul Ministerului Educaţiei schimbă în doar două zile acest raport, pentru că multe familii ne-au sunat deja ca să-şi rezerve un sejur la Green Village 4 Resort. Unii turişti aleg variantele de cazare cu 4-5 nopţi, dar avem şi oaspeţi care preferă pachetul < < Work from Hotel > >, ce presupune cel puţin 14 nopţi de cazare", a declarat Octavian Moldovan, Director General al "The Makers", compania care asigură managementul Green Village 4 Resort.

În general, turiştii care vizitează destinaţia în aprilie o fac pentru a evita aglomeraţia din vârf de sezon, dar şi pentru spectacolul oferit de natură primăvara, când Delta renaşte. "Anul acesta, turiştii familişti au o motivaţie în plus: în vreme ce copiii lor se vor bucura de o vacanţă specială, părinţii vor putea lucra remote, iar în pauze şi după orele de serviciu vor sta în compania copiilor într-un cadru inedit, nu acasă", a adăugat reprezentantul complexului turistic.

Gradul de ocupare în primul weekend din aprilie, când la Green Village se inaugurează sezonul turistic 2021, este în acest moment de peste 70%. În schimb, pachetele pentru Paşte - 1 Mai au fost epuizate încă din luna februarie. Pentru o vacanţă de 3 nopţi de cazare cu mic dejun în weekendul de deschidere, achiziţionată în avans, un turist trebuie să achite suma de 114 euro, care acoperă şi costul cu transferul în Deltă. Cei care nu au mai vizitat destinaţia pot alege pachetul special "Descoperă Delta", prin care beneficiază de trei nopţi de cazare cu mic dejun, transfer cu barca şi o excursie în Deltă cu 135 de euro. Cele două variante de pachete au fost create special pentru primii vizitatori din sezon ai Green Village 4 Resort.

Turiştii care ajung în acest an la Green Village vor beneficia de măsuri de protecţie sporite împotriva răspândirii coronavirusului: toate spaţiile au fost curăţate şi dezinfectate, iar personalul este testat periodic. În ceea ce priveşte servirea meselor, pentru a se evita aglomerarea restaurantului principal, în cadrul complexului vor fi inaugurate două noi terase: una cu o capacitate de 60 locuri, deschisă de la 1 aprilie, cealaltă, de la 1 iunie, cu o capacitate

de 36 de locuri. În scenariul cel mai sumbru, în care nu va fi permisă servirea mesei nici măcar la terasă, turiştii vor putea apela la room-service.

Printre noutăţile pregătite pentru turişti în sezonul 2021 se numără şi crearea unei zone de street food, în care vor fi amplasate staţii mobile de clătite, popcorn, burgeri, waffles şi îngheţată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb