Deciziile din CEx al PSD

D.D.
Politică / 29 mai 2019

Deciziile din CEx al PSD

Ana Birchall, Roxana Mânzatu, Natalia Intotero vor fi propuse la Justiţie, Fonduri Europene şi Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, Titus Corlăţean va fi vicepremier în locul lui Birchall, iar Rodica Nasar îl înlocuieşte pe Codrin Ştefănescu ca secretar general, conform deciziilor luate marţi în Comitetul Executiv al PSD.

"Am discutat despre alegerile europarlamntare şi am luat decizii importante. Aşa cum am spus în cursul zilei de astăzi este importantă unitatea, să înţelegem unde s-a greşit, este important să ne strângem toţi, să ne unim forţele pentru a merge mai departe. Gabriela Firea a fost votată preşedinte interimar al PSD Bucureşti. A fost votată vicepreşedinte al PSD. Am avut discuţii privind susţinerea ca lider al europarlamentarilor PSD a lui Dan Nica. Am supus votului funcţia de preşedinte executiv şi a fost votat în unanimitate Paul Stănescu, dar şi cea de secretar general, a fost Rodca Nassar sngura propunere, votată în unanimitate", a declarat Dăncilă..

Ea a precizat că a supus la vot rămânerea la guvernare.

"Cu o singură excepţie toţi colegii au coniderat că nu trebuie să amestecăm voturile pentru că i-am dezamăgi pe cei care ne-au votat în 2016. Dacă nu vom putea susţine acest lucru la o moţiune, este evident că va trebui să renunţăm la guvernare", a declarat Dăncilă, conform News.ro.

Premierul a nunţat că la Justiţie a fost nominalizată Ana Birchall, la Fonduri Europene - Roxana Mânzatu, la Ministerul pentru Românii de pretudindeni - Natalia Intotero, iar vicepremier pentru parteneriate strategice - Titus Corlăţean, pentru experienţa pe care o are".

Ea a spus că nu s-a discutat despre remaniere.

"Obiectivul a fost să avem pe cei care trebuie să ocupe portofoliile unde avem interiimat pentrun că se termină şi Guvernul trebuie să funcţioneze", a subliniat premierul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb