Dell creează o premieră în industrie - un nou nivel de securitate a datelor pentru companiile mici şi mijlocii

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 aprilie 2007

Începând de astăzi, Dell le oferă clienţilor companii drive-uri şi suporturi de bandă bazate pe tehnologia LTO-4 - devenind astfel prima companie de pe piaţă care furnizează acest tip de soluţii de protecţie a datelor. Adăugându-se soluţiilor de securitate deja existente în oferta Dell, noile drive-uri PowerVault LTO-4-120 le permit companiilor din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) să asigure criptarea de date la nivel de dispozitiv: o măsură de securitate disponibilă în premieră absolută pe piaţă.

"Prin intermediul noului PowerVault LTO-4-120, Dell continuă tradiţia furnizării de soluţii care vin în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor - de data aceasta, prin lansarea unui drive de stocare pe bandă care reprezintă o noutate absolută pe piaţă şi care garantează protecţia datelor importante împotriva furturilor sau a pierderilor", a declarat Paul Kaeley, Head of Storage, Dell EMEA. "Stocarea pe bandă continuă să joace un rol esenţial în cadrul planurilor de backup şi recuperare de date. LTO-4 furnizează o soluţie ideală pentru backup şi arhivare în condiţii de siguranţă, ca şi pentru asigurarea conformităţii. Acest format şi-a demonstrat deja eficienţa, garantând riscuri minime, disponibilitate crescută a datelor, precum şi fiabilitate de vârf - toate acestea, la un preţ accesibil."

Drive-urile Dell PowerVault LTO-4-120 încorporează cea mai recentă generaţie a formatului Linear Tape-Open (LTO) Ultrium, care se bucură de un larg succes. Tehnologia LTO oferă un grad superior de scalabilitate, automatizare şi performanţă, fiind, de asemenea, singurul format de mare capacitate compatibil cu o serie largă de funcţii de stocare, oferite de producători diverşi. Printre caracteristicile principale ale PowerVault LTO-4-120 se numără:

Securitatea crescută: PowerVault LTO-4-120 este primul drive de bandă care permite criptarea de date la nivel de dispozitiv, reducând astfel riscurile accesului neautorizat la datele importante. Având în vedere caracterul portabil al acestui mediu de stocare, precum şi faptul că benzile de backup sunt depozitate adesea în afara sediului companiei, PowerVault LTO-4-120 oferă protecţie atât împotriva pierderilor "interne" de date (survenite în interiorul sediului), cât şi împotriva celor "externe" (survenite în afara sediului).

Capacitatea/performanţa sporită: Drive-urile LTO-4-120 oferă o capacitate dublă (capacitate nativă de 800 GB) şi o creştere de performanţă de 50% faţă de generaţia anterioară a acestui format - LTO-3-80. În plus, ferestrele de backup pot fi micşorate cu până la o treime, datorită volumului de trafic de date de 120MB/secundă, ceea ce sporeşte productivitatea activităţii de backup. Astfel, timpii de nefuncţionare a reţelei se reduc, iar eficienţa stocării creşte.

Compatibilitatea intergeneraţii: Prin utilizarea tehnologiei standardizate LTO, clienţii beneficiază de compatibilitatea cu generaţii anterioare şi ulterioare ale formatului şi pot evita dependenţa faţă de un producător anume. LTO-4-120 oferă compatibilitate scriere/citire cu generaţia precedentă LTO, precum şi compatibilitate citire cu suporturile LTO din cele două generaţii anterioare (2 şi 3). Astfel, utilizatorii îşi pot optimiza în mod continuu sistemele de backup, prin integrarea "fluidă" între diversele generaţii de produse.

Preţuri şi disponibilitate

Unitatea externă independentă Dell PowerVault LTO-4-120 este disponibilă la un preţ de pornire de 4.499 de Euro. Preţurile suporturilor de stocare încep de la 150 de Euro. Pentru informaţii suplimentare despre soluţiile de stocare Dell, vă rugăm să vizitaţi http:///www.dell.com/storage.

Despre Dell

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, oferind tehnologie şi servicii inovatoare, considerate fiabile şi valoaroase de către utilizatori. Beneficiind de o poziţie unică, datorită sistemului său de vânzare directă, Dell înregistrează cele mai mari vânzări globale de sisteme dintre toţi producătorii de calculatoare şi se situează pe poziţia a 25-a în topul Fortune 500. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi www.dell.com. Pentru a primi noutăţi despre Dell, vizitaţi www.dell.com/RSS.

2007 Dell Corporation Limited. Dell, PowerVault şi logoul Dell sunt mărci ale Dell Inc.

Dell nu reclamă drepturi de proprietate asupra mărcilor şi numelor deţinute de terţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb