Deschiderea Şcolii de Vară Boem Club 2014, sărbătorită prin 2 concerte şi peste 500 de invitaţi!

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 25 iunie 2014

Deschiderea Şcolii de Vară Boem Club 2014, sărbătorită prin 2 concerte şi peste 500 de invitaţi!

Deschiderea Şcolii de Vară Boem Club a fost sărbătorită sâmbătă, 21 iunie 2014, la Teatrul Act din Bucureşti prin intermediul a 2 concerte în cadrul cărora au cântat la pian, chitară, vioară, saxofon, clarinet sau cu vocea, peste 130 de interpreţi cu vârste cuprinse între 3 şi 50 de ani şi au participat peste 500 de invitaţi.

Cele două concerte - Gala Excelenţei în Muzică şi "Muzicieni în devenire" - au marcat încheierea anului şcolar şi începerea cursurilor de muzică ale Şcolii de Vară Boem Club.

În cadrul primei ediţii a Galei Excelenţei în Muzică au fost premiaţi cu diplome şi trofee cursanţii Şcolii de Muzică Boem Club care au avut rezultate excepţionale la concursurile şi festivalurile de muzică naţionale şi locale din perioada ianuarie - iunie 2014. În prima jumătate a anului 2014, aproximativ 40 de elevi ai Şcolii de Muzică Boem Club au obţinut peste 50 de premii la 11 concursuri de muzică naţionale şi locale, de pian, chitară şi canto.

Copiii au primit şi premii constând în tabere de vară, vouchere discount la achiziţionarea de instrumente şi accesorii muzicale, cărţi cu jocuri, atlase, soft-uri educaţionale, abonamente la cursuri sportive, articole cu design muzical de la următorii Parteneri ai evenimentului: Progressive Sports, Book Land, Music and More, Editura All, Piticlic, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Book Land.

Profesori din cadrul Şcolii de Muzica Boem Club au interpretat piese dintr-un repertoriu complex la pian şi vioară, cover-uri şi duete cu vocea sau au prezentat momente de improvizaţie de inspiraţie Jazz la pian, chitară şi cu vocea.

"Am marcat deschiderea Şcolii de Vară Boem Club prin Gala Excelenţei în Muzică, o festivitate, sperăm noi, de bun augur pentru proaspeţii înscrişi la cursurile Şcolii de Vară din acest an, care să îi încurajeze să investească timp şi efort în educaţia lor muzicală pentru a ajunge să cânte cât mai curând ca premianţii din Gală. Vom organiza această festivitate de premiere anual, pentru tinerele talente care ne-au ales ca alternativă educaţională pentru lecţiile de muzică. Prin intermediul numeroaselor premii câştigate de către copii la concursuri este recunoscută şi apreciată calitatea cursurilor noastre de muzică", a declarat Claudia ATĂNĂSOAE, Director Boem Club.

Şcoala de Muzica Boem Club va fi deschisă pe toata durata verii desfăşurând Programul Şcolii de Vară Boem Club (22 Iunie - 15 Septembrie 2014). Şcoala de Vară Boem Club este un program educaţional special conceput care le oferă cursanţilor de toate vârstele posibilitatea de a învăţa să cânte la un instrument sau cu vocea, într-un mediu organizat, plăcut şi relaxant, profitând în acelaţi timp de un tarif special pentru lecţiile de muzică.

Partenerii celor două evenimente au fost: Muzeul Naţional George Enescu, Reţeaua Privată de Sănătate Regina Maria, Magazinul Picioru' Gras, Progressive Sports, Tymbark, Music and More, Bella Rosa, Editura ALL, Book Land, Clubul Sportiv Olimpic Triumf, Ambasad'or Play, PitiClic, Sacose.com şi Squashmania.ro.

Evenimentul s-a bucurat, de asemenea, de susţinerea a numeroşi parteneri media: Şapte Seri, Radio Itsy Bitsy, www.suntparinte.ro, www.orasulm.eu, www.copilul.ro, Revista Finanţe şi Afaceri, www.ziare.com, PR Wave, Ziua News, www.clopotel.ro, Agenţia de presă AMOS News, www.autentici.ro, www.b24kids.ro, www.bestmusic.ro, Agenţia de presă AGERPRES, Ziarul Bursa, Cotidianul Ultima Ora, www.gokid.ro, www.mamicamea.ro, www.melc-codobelc.ro, www.macmackids.ro, www.nineoclock.ro, Senso TV şi www.copiisimamici.ro.

Bucureşti, 24 Iunie, 2014

Despre Boem Club

Şcoala de Muzică Boem Club a fost înfiinţată în anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor şi amatorilor de muzică din Bucureşti posibilitatea de a învăţa să cânte la un instrument preferat sau cu vocea.

Şcoala de Muzică Boem Club este în prezent cea mai mare şcoala privată de muzică din România, oferind în limba română sau în limba engleză, lecţii de muzică individuale sau de grup, la pian, chitară, vioară, violoncel, percuţie, saxofon, clarinet, block flute, oboi, flaut şi canto, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

În prezent, Boem Club are trei sedii, în trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanţi, zona Piaţa Alba-Iulia - B-dul Decebal şi zona Razoare) şi dispune de o echipă tânără, formată din aproximativ 25 de profesori, toţi absolvenţi de Conservator, buni pedagogi şi profesionişti, dedicaţi meseriei lor şi deschişi către toate genurile muzicale.

Persoana de contact pentru detalii suplimentare:

Denisa PETREAN- PR Specialist

Telefon: 0768 300 396

E-mail: denisa.petrean@boemclub.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb