ZIARUL BURSA

25 iunie 2014
Ediţia din 19.10.2024
Dealuri cu aproape 2,41% din SIF Muntenia

Dealuri cu aproape 2,41% din SIF Muntenia

E.D.Piaţa de Capital / 25 iunie 2014

Trei deal-uri cu aproape 20 milioane acţiuni SIF Muntenia, ceea ce reprezintă aproximativ 2,41% din capitalul social al societăţii, au fost realizate astăzi pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Cele 19.489.000 acţiuni au fost tranzacţionate la un preţ de 0,90 lei pe titlu, valoarea totală a operaţiunii fiind de 17,5 milioane lei (4 milioane euro). Ultima tranzacţie a avut loc în jurul orei 16:08, când preţul acţiunilor era în urcare.

Sute de rapoarte SRI, ignorate de către decidenţi

Sute de rapoarte SRI, ignorate de către decidenţi

I.P.Politică / 25 iunie 2014

Actualizare 17:50 Avocatul lui Bercea: "Traian Băsescu va fi citat ca martor în dosar"

Avocatul Pavel Abraham, care îi reprezintă în instanţă pe membrii familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat, miercuri, la Tribunalul Constanţa, că va cere conexarea dosarelor despre presupusa şantajare a lui Mircea Băsescu, dar şi ca Traian Băsescu să fie citat ca martor.

Suntem pe cale să pierdem 3,4 miliarde euro

RISCÂND SĂ ÎNCHIDEM INDUSTRIA AUTOHTONĂ Suntem pe cale să pierdem 3,4 miliarde euro

IONEL BLĂNCULESCUCompanii / 25 iunie 2014

Înecaţi în oceanul de evenimente politice generate de anul 2014, eminamente electoral, omitem să sesizăm un grav pericol care planează asupra economiei naţionale şi anume iminenţa afectării industriei autohtone prin măsurile de sprijin a producerii energiei electrice din surse regenerabile de energie şi a proceselor de cogenerare, prin introducerea taxei aferente acesteia, măsuri introduse începând cu anul 2011.

Dan Şova: "Este pentru prima dată în istoria transporturilor când am inversat paradigma. Când am venit la minister, se spunea că avem prea mulţi bani pentru proiectele existente. Acum, avem de trei ori mai multe proiecte faţă de câţi bani avem".

ŞOVA A ANUNŢAT CĂ RENUNŢĂ LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR ŞI CĂ MERGE ÎN BĂTĂLIA ELECTORALĂ: "Sunt soldatul credincios al partidului şi vreau să lupt în prima linie"

E.O.Politică / 25 iunie 2014

Actualizare 18:43 Decretele pentru schimbarea lui Şova cu Rus, publicate în Monitorul Oficial

Decretele prin care se ia act de demisia lui Dan Şova din funcţia de ministru al Transportului şi Ioan Rus este numit la şefia ministerului, semnate de preşedintele Traian Băsescu, au fost publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

 LEGO - un joc care îşi schimbă regulile

LEGO - un joc care îşi schimbă regulile

ALEXANDRA-RALUCA MANGACompanii / 25 iunie 2014

Grupul LEGO a adoptat jocurile video, deşi se laudă cu o istorie de 82 de ani în care a consolidat imaginea produsului său specific (care poate fi numit un puzzle tridimensional), astfel compania demonstrând că nu este anchilozată de tradiţii şi nu se sfieşte să se înnoiască în vederea succesului.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
LME păstrează platforma de tranzacţii cu strigare

LME păstrează platforma de tranzacţii cu strigare

ALINA VASIESCUInternaţional / 25 iunie 2014

London Metal Exchange (LME - Bursa Metalelor din Londra), piaţă cu o existenţă de 137 de ani, va menţine platforma de tranzacţii cu strigare, cunoscută sub denumirea de "ring", unde transferurile se realizează de către traderi "faţă...

"Avon" mai taie 600 de posturi

ALINA VASIESCUInternaţional / 25 iunie 2014

Producătorul american de cosmetice "Avon Products" Inc. vrea să reducă numărul angajaţilor cu încă 600, în mare parte din staff-ul corporate şi din operaţiunile nord-americane, ca parte a eforturilor sale de redresare.

IULIAN IANCU: "Taxele, jumătate din preţul energiei"

A.T.Companii / 25 iunie 2014 /

Consumatorii reclamă, din ce în ce mai mult, preţurile mari pentru energie, iar structura tarifelor arată că, la nivel european, jumătate din costurile cu energia sunt taxe, impozite şi accize, a declarat, ieri, deputatul Iulian Iancu, care este...

IAR Ghimbav dă un dividend de 0.0752 lei/acţiune

IAR Ghimbav dă un dividend de 0.0752 lei/acţiune

OVIDIU VRÂNCEANUPiaţa de Capital / 25 iunie 2014 /

Compania IAR Ghimbav a anunţat că începe procedura de distribuire a dividendelor aferente anului 2013, precum şi a dividendelor neîncasate pentru anii 2010, 2011 şi 2012. Valoarea dividendului brut pe acţiune aferent anului 2013 este de 0,0752 lei.

"Rafinăria Astra Română" intră în insolvenţă

Gabriela MărăcineanuCompanii / 25 iunie 2014

"Rafinăria Astra Română" din Ploieşti (simbol: ASP) a intrat în insolvenţă, la cererea acţionarilor, primul termen de judecată în cadrul procedurii fiind stabilit de Tribunalul Prahova pentru luna octombrie, potrivit uunui raport transmis...

Legea insolvenţei a fost promulgată

ADRIANA RĂDUŢĂCompanii / 25 iunie 2014

Controversata Legea a insolvenţei a fost promulgată, ieri, de preşedintele Traian Băsescu, urmând să intre în vigoare în trei zile după ce va fi publicată în Monitorul Oficial.

Noile aventuri ale lui Elmer Fudd

Cornel CodiţăEditorial / 25 iunie 2014

Cornel Codiţă

Traian Băsescu este în dificultate. Cineva i-a furat replica. Bugs Bunny, desigur, partenerul său de show şi de coabitare! Supărat, scoate o "puşcă" din mîneca hainei şi i-o vîră sub nas, obraznicului.

MACRO NEWSLETTER 25 iunie 2014

MACRO NEWSLETTER 25 iunie 2014

Internaţional / 25 iunie 2014

Activitatea în sectorul privat din Franţa a înregistrat o contracţie peste aşteptări în iunie 2014, conform valorilor preliminare ale indicilor PMI de la Markit Economics.

REVISTA PRESEI 25.06.2014

Willy HomnerRevista Presei / 25 iunie 2014

ADEVARUL  

Prima ţară din Europa care renunta la euro

Statul Kosovo ar putea introduce propria sa monedă, renunţând astfel la utilizarea monedei euro, singura care se foloseşte încă din 1999 în mica ţară balcanică.

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 25.06.2014

V.R.Revista Presei / 25 iunie 2014

FINANCIAL TIMES

Carney, acuzat că generează confuzie în privinţa dobânzilor

Deputaţii l-au acuzat pe Mark Carney, guvernatorul Băncii Angliei, că trimite semnale confuze cu privire la calendarul de creştere a dobânzilor, unul dintre...

Comunicat de presă

Comunicat de presă

Comunicate de presă / 25 iunie 2014

În perioada 22-24 iunie 2014, la complexul Puflene din Murighiol, Tulcea s-a derulat cea mai importantă conferinţă internaţională de management din România, cu tema "Provocări, performanţe şi tendinţe în managementul organizaţiilor pe plan...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo