APC by Schneider Electric lansează primele UPS-uri monofazate cu factor de putere unitar pe ieşire

E.D.
Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 25 iunie 2014

APC by Schneider Electric a lansat noua gamă Smart-UPS On-Line, care reprezintă prima gamă de UPS-uri monofazate cu factor de putere unitar existente pe piaţa din România, în domeniul de puteri 6-10 kVA. Din noua gamă fac parte şi UPS-uri de 5 kVA cu factor de putere pe ieşire 0,9.

"În contextul instabilităţii preţurilor la energie şi al preocupărilor pentru eficienţă energetică, profesioniştii din IT şi din sectorul clădirilor îşi propun să minimizeze pierderile, cu ajutorul unei compatibilităţi crescute între infrastructură şi cerinţele IT. UPS-urile din această gamă, cu factor de putere pe ieşire unitar, asigură reducerea pierderilor, precum şi eliminarea complexităţii în specificarea protecţiei alimentării cu energie electrică. Factorul de putere unitar oferă mai multă energie activă pentru sursele cu corecţie a factorului de putere, întâlnite în majoritatea serverelor IT şi echipamentelor de reţea de generaţie nouă", a declarat Mirela Danciu, Vicepreşedinte APC by Schneider Electric.

Noile produse Smart-UPS On-Line asigură calitatea şi performanţa alimentării cu energie electrică într-un spaţiu compact. Designul flexibil permite ca unităţile să fie configurate pentru aplicaţii montate în rack sau de sine stătătoare, făcând noile UPS-uri mai uşor de instalat, operat şi întreţinut în aproape orice mediu. UPS-urile din această gamă au cardul de management prin reţea integrat, fapt care permite adăugarea facilă a altor accesorii şi opţiuni de comunicare.

Ideal pentru o gamă largă de aplicaţii, de la camere de servere şi de reţea la sedii de sucursale sau utilizări securizate ale energiei, noile UPS-uri oferite de APC by Schneider Electric folosesc topologia on-line cu dublă conversie. Această topologie oferă cea mai ridicată disponibilitate, datorită faptului că invertorul este în funcţiune permanent şi furnizează tensiune perfect stabilizată pe ieşirea UPS-ului astfel că aceste UPS-uri pot fi utilizate pentru a proteja echipamentele care nu acceptă nici cele mai mici întreruperi de tensiune sau variaţii de frecvenţă (spre exemplu, dispozitivele cu surse de alimentare lineare, folosite mai ales în sistemele de control al proceselor din industrie).

În acelaşi timp, pentru că cele mai multe computere şi echipamente de reţea pot rezista întreruperilor scurte de tensiune ( >20ms), Smart-UPS On-Line poate fi utilizat în modul "green"i de operare cu un grad înalt de eficienţă. În stare stabilă a reţelei de alimentare, operaţiile de conversie dublă sunt evitate pentru a asigura o eficienţă de 97% a UPS-ului. Acest lucru nu reduce doar consumul de energie şi costurile, ci şi capacitatea de răcire necesară deoarece unităţile produc mai puţină căldură. O căldură disipată redusă contribuie la o durată de viaţă extinsă în cazul componentelor cheie precum bateriile.

Un ecran LCD grafic cu iluminare multi-coloră asigură afişarea în timp real şi uşor de înţeles a stării de funcţionare a UPS-ului. Afişajul LCD oferă informaţii de diagnostic şi jurnal care pot fi de folos pentru identificarea problemelor legate de alimentarea cu energie electrică, înainte ca acestea să ducă la o întrerupere. Pentru a creşte eficienţa operaţiunilor şi pentru o mai bună monitorizare a energiei, unităţile au încorporat un contor de energie.

Noile UPS-uri Smart On-Line integrează funcţia de management inteligent al bateriilor cu algoritmul de evaluare predictivă a momentului când va trebui înlocuită o baterie. Acesta ajustează constant estimarea duratei de viaţă rămase pentru fiecare baterie, ajută utilizatorii să verifice starea fiecărei baterii (inclusiv a celor din pachetele exterioare) şi oferă un sistem avansat de avertizare pentru înlocuirea unei baterii. În cazul unei disfuncţionalităţi, interfaţa utilizatorului permite ca bateria să fie uşor localizată şi arată dacă este nevoie ca şi alte baterii să fie înlocuite în acelaşi timp. Bateriile pot fi înlocuite în timpul funcţionării UPS-ului, astfel că această operaţie poate fi făcută fără a afecta alimentarea echipamentelor protejate.

Produsele din noua gamă au fost proiectate pentru a asigura un timp rapid de reîncărcare, asigurând o durată mai mare de funcţionare în instalaţiile în care problemele cronice de alimentare pot rezulta în întreruperi succesive într-o perioadă scurtă de timp. În plus, UPS-ul poate fi operat cu sau fără o baterie încărcată pentru a garanta restartarea imediată a operaţiilor după ce alimentarea cu energie este reluată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb