DHL a deschis un terminal operaţional pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj

E.D.
Companii / 8 mai 2014

DHL, operator pe piaţa internaţională de curierat expres şi logistică, a inaugurat astăzi terminalul operaţional situat în incinta Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, informează compania într-un comunicat.

Potrivit acestuia, noul terminal operaţional permite ca procesul de sortare a mărfii să se facă imediat după sosirea acesteia în aeroport. Accesul coletelor se face direct către pistă, conducând la îmbunătăţirea timpilor de livrare şi preluare pentru expedierile internaţionale cu până la 60 de minute. La eficientizarea timpilor de livrare şi preluare contribuie şi aparatul Xray dedicat operaţiunilor DHL, cu ajutorul căruia este posibilă procesarea unui număr mai mare de expedieri, într-un timp mai scurt. Investiţia permite, de asemenea, livrări în aceeaşi zi pentru judeţul Cluj dar şi pentru principalele oraşe din judeţele limitrofe: Alba, Bistriţa - Năsăud, Harghita, Sălaj, Maramureş, Mureş, Satu Mare, Sibiu.

"Prin continuarea planului de investiţii DHL demonstrează încă o dată angajamentul său de a-şi dezvolta semnificativ operaţiunile pe piaţa din România. Mediul economic din Cluj şi din zona nord-vestică a ţării este unul foarte promiţător. Vom continua să investim în această zonă, ca parte esenţială a strategiei noastre de dezvoltare." a declarat Domnul Daniel Kearvell, Director General DHL Express România.

De asemenea, Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Domnul Horea Uioreanu a spus: "Ne bucură dezvoltarea operaţiunilor DHL pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj si implicit in regiune. Consiliul Judetean a sprijinit şi sprijină dezvoltarea investiţiilor în zonă, economia judeţului devenind una tot mai globalizată deschisă către pieţele internaţionale.'"

Domnul David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" Cluj a declarat cu ocazia lansării noului terminal: "DHL este un partener important pentru aeroport, creşterea continuă a traficului aerian de marfă şi poştă fiind una din priorităţile noastre. Acestea, în condiţiile în care dezvoltarea transportului cargo este o componentă esenţială pentru realizarea viitoarelor conexiuni intermodale. Investiţia DHL pe aeroportul din Cluj vine în întâmpinarea nevoii comunităţii de servicii logistice cât mai eficiente."

DHL are o experienţă de peste 22 de ani pe piaţa din România, aproape 500 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele 42 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb