Diageo anunţă un parteneriat cu SAP şi IBM pentru digitalizarea companiei

S.B.
Companii / 24 mai 2023

Diageo anunţă un parteneriat cu SAP şi IBM pentru digitalizarea companiei

Diageo, compania cunoscută pentru băuturile alcoolice Guinness, Smirnoff, şi Johnnie Walker, a anunţat debutul unui parteneriat de cinci ani pentru transformarea digitală, cu ajutorul SAP şi IBM, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Prin această iniţiativă, Diageo urmăreşte să îşi îmbunătăţească procesele în cele 180 de ţări în care operează.

Compania este prezentă şi în România din 2008, iar de-a lungul timpului, ţara a reuşit să devină una dintre cele mai importante pieţe din regiunea de sud-est a Europei, atât prin dimensiuni, cât şi prin premiumizarea consumului. În luna mai 2023, Diageo a extins cu peste 150% dimensiunile hub-ului logistic de la Timişoara, care deserveşte 10 ţări din regiune.

Programul global va revoluţiona divizia IT a Diageo, prin introducerea unor procese intuitive care au la bază tehnologii de ultimă oră, care să ofere mai multe informaţii cu ajutorul cărora compania va putea lua decizii mai bune şi mai rapide. Această transformare va creşte rezilienţa de business a Diageo, într-un peisaj de afaceri în continuă schimbare, dar va îmbunătăţi şi suportul pentru clienţi şi va sprijini compania să se adapteze la cerinţele schimbătoare ale acestora.

Programul implică o tranziţie la soluţia RISE with SAP/4HANA Cloud, cu susţinerea IBM Consulting. Implementarea de către Diageo a noului model bazat pe cloud va asigura simplificarea şi susţinerea infrastructurii sale IT într-un mod unificat.

Planul pe cinci ani va transforma operaţiunile financiare şi de business ale Diageo în mai multe moduri:

Soluţii avansate pentru fluxul de lucru vor permite urmărirea comenzilor în timp real, la nivel global, astfel că vor fi facilitate interacţiunea cu clienţii şi suportul oferit acestora.

Prin tranziţia la o singură platformă pentru operaţiuni, Diageo îşi va simplifica modelul de suport tehnologic şi departamentele de IT, astfel că va fi mai uşor pentru companie să facă afaceri şi să evolueze într-o piaţă tot mai schimbătoare.

Programul va transforma şi capacităţile de raportare a performanţelor obţinute de către Diageo, astfel că firma va avea informaţii mai precise despre oportunităţile de comerţ şi de creştere.

Digitalizarea controalelor şi conformităţii va face compania mai robustă şi mai rezilientă, pregătind-o pentru schimbările din piaţă.

Lavanya Chandrashekar, CFO Diageo, spune că "parteneriatul cu SAP şi IBM demonstrează dorinţa noastră de a investi constant în transformarea digitală. Ne va oferi un grad sporit de agilitate în privinţa răspunsurilor date la cerinţele clienţilor şi ne va da acces la insight-uri valoroase. Totodată, vom avea posibilitatea de a susţine creşterea companiei în timp ce vom fi mai eficienţi în operaţiunile zilnice."

Ryan Poggi, Managing Director, SAP UK şi Irlanda, afirmă că "în prezent, succesul stă în navigarea cu succes pe un lanţ de aprovizionare care nu mai are certitudinile de acum câţiva ani, în managementul volatilităţii de la nivel macroeconomic şi în gestionarea cu succes a nevoilor în continuă schimbare ale clienţilor. Suntem onoraţi să avem acest parteneriat cu Diageo şi să îi susţinem în crearea unei companii mai reziliente, care îmbunătăţeşte experienţa clienţilor şi care se poate adapta rapid la presiunile schimbătoare ale pieţei."

Rahul Kalia, Managing Partner, IBM Consulting, UK şi Irlanda, declară că "industria bunurilor de consum se străduieşte să adreseze problemele apărute pe fondul inflaţiei şi a perturbărilor din lanţul de aprovizionare, în vreme ce rămâne concentrată pe furnizarea de produse şi servicii excepţionale către clienţi. IBM se mândreşte că este alături de Diageo şi SAP, pentru acest proces de transformare digitală."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb