DIN 14 SEPTEMBRIE Blue Air va introduce curse zilnice directe pe ruta Bucureşti-Viena şi retur

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 8 septembrie 2009

Compania de smart flying Blue Air va introduce din 14 septembrie curse zilnice directe pe ruta Bucureşti-Viena şi retur, venind astfel şi în sprijinul pasagerilor Sky Europe, a anunţat, ieri, compania.

"Având în vedere situaţia pasagerilor Sky Europe, odată cu deschiderea acestei noi rute, Blue Air vine şi în ajutorul acestora, introducând din 14 septembrie 2009 curse zilnice pe ruta Bucureşti-Viena-Bucureşti. Pasagerii care au deja bilete cumpărate de la Sky Europe pe ruta Bucureşti-Viena sau Viena-Bucureşti beneficiază din partea Blue Air de un tarif fix pentru biletele pe această rută, de 59 euro/segment cu toate taxele incluse, numărul locurilor fiind limitat", au declarat reprezentanţii companiei.

Orarul de vară al Blue Air numără curse zilnice către Viena, urmând ca în cadrul orarului de iarnă numărul curselor Blue Air pentru destinaţia Viena să se multiplice, ajungând la 12 pe săptămână, respectiv două curse pe zi în intervalul luni-vineri şi câte o cursă pe zi sâmbăta şi duminica.

Blue Air, companie de smart flying cu capital 100% privat românesc, este autorizată să efectueze zboruri regulate interne şi internaţionale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere şi transporturi cargo. Flota companiei este constituită în prezent din nouă aeronave Boeing 737: trei aeronave seria 737 - 300, două aeronave seria 737 - 400, o aeronavă seria 737-500 şi trei aeronave 737 - 800 Next Generation, cu capacităţi între 126 şi 189 de locuri.

Compania a semnat în 2008 contracte pentru achiziţionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (două aeronave din seria 800 şi trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb