DIRECTOR PENTRU EUROPA DE SUD-EST AL IBANFIRST Johan Gabriels, noul preşedinte al Camerei de Comerţ pentru Belgia, Luxemburg, România şi Moldova

A.V.
Companii #Comerţ / 3 mai 2022

Johan Gabriels, noul preşedinte al Camerei de Comerţ pentru Belgia, Luxemburg, România şi Moldova

Johan Gabriels, director regional pentru Europa de Sud-Est al fintech-ului iBanFirst, a fost numit în funcţia de preşedinte al BEROCC - Camera de Comerţ pentru Belgia, Luxemburg, România şi Moldova, anunţă un comunicat de presă.

Johan Gabriels îl succede pe Koen Vanvinckenroye, care a condus organizaţia în ultimii doi ani.

Potrivit sursei citate, Johan Gabriels coordonează strategia de expansiune a fintech-ului B2B belgiano-francez iBanFirst în regiunea Europei de Sud şi Est, ce operează o platformă de tranzacţionare globală cu un rulaj de aproximativ două miliarde de euro lunar. Obiectivul său este să le ofere companiilor locale servicii financiare inovatoare de plăţi externe şi acoperire a riscului valutar, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Johan Gabriels este membru al BEROCC din anul 2017, în cadrul căreia a deţinut anterior funcţiile de vicepreşedinte şi trezorier. În noua sa calitate de preşedinte al organizaţiei, acesta se va dedica dezvoltării comunităţii de afaceri dintre Belgia, Luxemburg, România şi Moldova, fiind responsabil de coordonarea activităţilor şi echipei BEROCC.

"Sunt onorat să preiau preşedinţia BEROCC, o organizaţie de care mă leagă multe momente speciale în carieră", afirmă Johan Gabriels, menţionând: "Regiunea balcanică, în special România, a înregistrat o dinamică impresionantă în ultimii ani, având una dintre cele mai mari creşteri economice din Europa. Acest lucru creează o premisă favorabilă pentru atragerea de investiţii şi încurajarea comerţului bilateral. Aşadar, mi-am propus ca în 2022 să organizăm multe proiecte inovatoare, fie în mediul online sau offline, care să conecteze oamenii de afaceri şi să faciliteze noi parteneriate pentru dezvoltarea mediului de business, în ţările pe care le reprezentăm".

Johan Gabriels a venit în Romania în 2009, iar în ultimii 12 ani a ocupat funcţii de conducere în bănci şi companii precum Ebury, RBS, MoneyCorp, Banca Comercială Carpatica etc.

Camera de Comerţ pentru Belgia, Luxemburg, România şi Moldova este o organizaţie de afaceri care promovează comerţul şi investiţiile ţărilor pe care le reprezintă prin organizarea de seminarii, workshop-uri, întâlniri şi vizite în cadrul companiilor. Din comunitatea BEROCC fac parte 179 de membri, din peste 20 de sectoare de activitate diferite.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb