DN73, blocat de salariaţii de la ARO Cîmpulung

Ziarul BURSA #Companii #Bunuri Industriale / 24 ianuarie 2006

Salariaţii de la Uzina de autoturisme de teren ARO Cîmpulung au blocat, ieri, drumul naţional DN73 Braşov-Fundata-Cîmpulung-Piteşti, în semn de protest că la firma unde ei sînt angajaţi nu a fost reluat lucrul în acest an şi că nu au primit salariile restante pe mai multe luni din anul trecut, transmite Rompres.

Ei au recurs la acest mijloc de protest şi pentru a atrage atenţia guvernanţilor, cît şi a opiniei publice, asupra privatizării păguboase pe care a realizat-o AVAS cu firma americană "Cross Lander", aceasta din urmă nerespectînd prevederile contractului de privatizare încheiat cu statul român.

Prefectul judeţului Argeş, Ion Cîrstoiu, a declarat, ieri, la Piteşti, că modul de protest ales de salariaţii de la ARO este ilegal şi deosebit de păgubos pentru colectivitate, cu atît mai mult cu cît DN73 a preluat o bună parte din circulaţia rutieră de marfă care se derulează pe DN1 Braşov-Bucureşti.

Prefectul a mai declarat că în discuţiile avute, vineri, 20 ianuarie, cu o delegaţie de salariaţi de la ARO s-a stabilit că situaţia de la Cîmpulung se poate rezolva numai pe o singură cale, cea a justiţiei, ARO fiind de aproape trei ani o firmă particulară, asupra căreia nici o instituţie a statului nu mai are o putere legală, în afara justiţie. În urma dialogului pe care salariaţii protestatari l-au avut cu o delegaţie a Prefecturii Argeş, dar şi din cauza frigului, protes-tatarii au deblocat drumul în jurul orei 14.00.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb