Doi administratori ai "Romgaz" au renunţat la mandat

Andrei Stan
Piaţa de Capital #Energie / 28 noiembrie 2017

Doi administratori ai "Romgaz" au renunţat la mandat

Adrian Constantin Volintiru şi Daniel Florin Anghel, numiţi administratori provizorii

Bogdan-Nicolae Stan şi Gheorghe Gabriel Gheorghe au renunţat la mandatele de administratori ai "Romgaz" (SNG), în locul lor fiind numiţi, provizoriu, Adrian Constantin Volintiru şi Daniel Florin Anghel până la următoarea şedinţă a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, potrivit unui comunicat al SNG remis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania precizează: "Consiliul de Administraţie S.N.G.N. Romgaz S.A., întrunit în şedinţa din data de 27 noiembrie 2017 a luat act de renunţarea la mandatul de administrator a Domnului Stan Bogdan-Nicolae, începând cu data de 7.11.2017 şi a constatat vacantarea unui post de administrator, începând cu data de 7.11.2017, ca urmare a renunţării Domnului Stan Bogdan-Nicolae, la mandatul de administrator.

Pe posturile rămase vacante, ca urmare a renunţării la mandatul de administrator a domnilor Gheorghe Gabriel Gheorghe, începând cu data de 19.10.2017, şi Stan Bogdan-Nicolae, începând cu data de 7.11.2017, Consiliul de Administraţie a numit administratori provizorii pe domnii Volintiru Adrian Constantin şi Anghel Daniel Florin, până la întrunirea următoarei şedinţe a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor".

De asemenea, Consiliul de Administraţie al "Romgaz" l-a numit pe Ioan Daniel Cermonea în funcţia de preşedinte al Comitetului de Nominalizare şi Remunerare.

Pe 7 septembrie, acţionarii SNG au decis numirea a noi membri provizorii în Consiliul de Admistraţie al companiei, cu mandate de patru luni, în conformitate cu prevederile art. 641 din OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă.

Astfel, în şedinţa AGOA de la acel moment au fost aleşi ca membri ai Consiliului de Administraţie (CA) următorii: Gheorghe Gabriel Gheorghe, Bogdan-Nicolae Stan, Romeo Cristian Ciobanu, Dorin Liviu Nistoran, Ioan Daniel Cermonea, Remus Grigorescu şi Sorana- Rodica Baciu.

"Romgaz" a anunţat un profit net de peste 1,18 miliarde lei pentru primele nouă luni ale acestui an, în creştere cu 66%, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2016, potrivit unui raport financiar remis BVB.

Statul român, prin Ministerul Energiei, deţine un pachet de 70,0071% din SNG.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb