Donalam Călăraşi - investiţie de 4 milioane de euro

S.B.
Companii / 18 mai 2020

Donalam Călăraşi - investiţie de 4 milioane de euro

Combinatul siderurgic Donalam din Călăraşi a realizat o investiţie de aproape 4 milioane de euro într-un echipament special de tratare a barelor de oţel. Această investiţie va permite companiei să ofere produse din oţel cu o valoare adaugată mai şi să se orienteze spre nevoile clientului final prin posibilitatea personalizării comenzilor. Noul echipament a fost finanţat din fluxul de numerar al companiei.

Carlo Beltrame, CEO Donalam Călăraşi, a declarat: "Industria în care activăm este una foarte competitivă, prin urmare, nu poţi să evoluezi fără să investeşti în echipamente de lucru performante, pentru creşterea standardelor tehnice şi de producţie. Acest lucru conduce la îmbunătăţirea procesului de fabricaţie din punct de vedere al calităţii şi la obţinerea încrederii clienţilor. Bazându-ne pe optimizarea investiţiilor în finisarea şi tratarea termică a oţelurilor, obiectivul nostru este să dezvoltăm produse cu valoare adăugată şi personalizate, pentru a satisface cererea din ce în ce mai mare de calitate, flexibilitate şi durabilitate. Am prevăzut şi alte investiţii ambiţioase pentru anii următori, care ne vor ajuta să ne dezvoltăm în continuare şi să ne menţinem la un nivel relevant pe piaţă".

Donalam a atins o cifră de afaceri de 78 milioane euro şi un nivel de vânzări de 106,000 tone în 2019. Având în vedere ciclicitatea pieţei metalurgice la nivel internaţional, precum şi faptul că cea mai mare parte a produselor este direcţionată către export, obiectivul pentru 2020 este menţinerea cotei de piaţă în Europa prin identificarea de noi nişe de business. Societatea are în momentul de faţă aproximativ 270 de salariaţi, potrivit unui comunicat al companiei.

Compania produce şi comercializează profile rotunde de oţel laminate la cald, cu diametre cuprinse între 80-320 mm, fiind astfel singurul combinat din ţară cu acest tip de produse. Accestea sunt utilizate în industrii precum petrol&gaz, maşini şi echipamente agricole, echipamente mecanice mari şi echipamente hidraulice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb