Două instituţii ale statului au probleme de imagine din cauza unei emisiuni TV

O.D.
Ziarul BURSA #Media-Advertising #Media-Advertising / 10 septembrie 2014

Lipsa de reacţie sau reacţia mult prea zeloasă vizavi de o simplă emisiune TV creează mari probleme de imagine pentru două instituţii ale statului. Consiliul Naţional al Audiovizualului a fost acuzat că face tot posibilul să evite punerea în discuţie a derapajelor de la postul Antena 3, în special a emisiunii "În gura presei" din data de 26 august 2014. Chiar ieri am prezentat un comunicat al ActiveWatch prin care această organizaţie solicita CNA să analizeze cât mai rapid acest caz. De altfel, numeroase voci, inclusiv din interiorul CNA, au solicitat în mod public demisia preşedintelui acestei instituţii, Laura Georgescu, pentru proasta gestionare a unor probleme de acest gen.

Mai nou, Jandarmeria a fost pusă în discuţie de preşedintele Traian Băsescu, acesta făcând referire la conflictul dintre realizatorul TV Mircea Badea şi mai mulţi motociclişti şi la prezenţa în zonă a unui număr foarte mare de jandarmi: " "Este clar că acolo (n.r. la Jandarmerie) ne aflăm în faţa unui fenomen de obedienţă excesivă faţă de orice înseamnă PSD, de la un măscărici de la o televiziune până la manifestaţii, lovirea ziariştilor, neasigurarea securităţii manifestaţiilor atunci când este în favoarea puterii sunt elemente care ne arată că această instituţie a cedat şi ea este o instituţie esenţială în păstrarea ordinii şi în asigurarea bunei desfăşurări a procesului electoral". Preşedintele s-a întrebat ce încredere mai poate prezenta Jandarmeria când aplică o dublă măsură în cazul unor evenimente relativ similare: "Ce încredere să mai avem în Jandarmerie? Şi o spune şeful statului. Ce încredere să mai avem în Jandarmerie când lasă să fie bătuţi ziarişti de la mass-media care nu sunt favorabile puterii sau i se pare puterii a nu-i fi favorabile şi când se duc cu o întreagă divizie dacă un măscărici de la o televiziune este deranjat de zgomotul motocicletelor, dar măscăriciul fiind un suporter al lui Ponta? Ce încredere putem avea în această instituţie? Public, cer demisia sau demiterea imediată a comandantului Jandarmeriei".

Într-o adevărată spirală a discursului contondent, declaraţia preşedintelui a stârnit reacţii din partea mai multor realizatorii ai postului Antena 3, reacţii care la rândul lor ar trebui analizate de către CNA... iar acest şir poate continua destul de mult. Cel puţin până la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb