DRAGNEA DESPRE ORBAN: "Este un turnător şi atât"

M.D.
Politică / 15 iunie 2018

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Liderul PSD, Liviu dragnea, a declarat astăzi că Ludovic Orban nu este liderul Opoziţiei, fiind "doar un turnător şi atât".

"Orban e liderul Opoziţiei? Nu e liderul nimănui, nu e nici măcar liderul lui. E un exemplu negativ. Un turnător şi atât!", a spus Dragnea la Şcoala de vară a TSD.

El a susţinut că s-a ajuns în ultimul an "la demenţă în România".

"Este o manipulare inimaginabilă. Este o minciună fără sfârşit, agresivitate dusă la extrem, foarte mult cinism şi ţi-e şi ruşine să mai vorbeşti de ceva sentiment - e un cuvânt care a dispărut demult din limbajul multor oameni care vorbesc la televizor, şi politicieni şi nepoliticieni. (...) Este un fel de subiect tabu în ultimii ani - ni s-a spus să nu vorbim despre el, că nu e bine, că deranjează - şi anume sărăcia. (...) În România, în America, în Europa de Vest, în Africa, în orice ţară din lume există oameni săraci. Din păcate, la noi, adversarii noştri - şi asta începând cu mulţi ani în urmă şi acum este din ce în ce mai intens - nu mai vor să vorbească despre sărăcie, au o abordare foarte cinică, pentru ei, oamenii săraci sunt doar nişte cifre statistice, vor să lovească şi lovesc încontinuu PSD-ul pentru că fiind singurul partid care pe lângă creştere economică se preocupă în aceeaşi măsură şi de eradicarea sărăciei, pentru că ei au un gând urât, dar foarte simplu - vor să elimine partidul care susţine această categorie socială - şi nu e mică deloc - pentru ca o mare parte din societatea românească să poată să aibă acces la resursele acestei naţiuni, să fie cât mai puţini cei care au acces la aceste surse, care decid, care împart între ei", a explicat liderul PSD.

Potrivit acestuia, s-a înlocuit o dezbatere despre problemele tinerilor, despre problemele sensibile ale societăţii, cu "un fel de rasism social".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb