Dragnea vorbeşte despre ultima poză cu el lângă Kovesi

F.B.
Politică / 24 septembrie 2018

Codruţa Kovesi (Sursa foto: Twitter)

Codruţa Kovesi (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit ieri seara la Antena 3 despre ultima poză în care el apare alături de Codruţa Kovesi, spunând că era la ziua SRI, unde participau în jur de o sută de oameni, iar pe canapeaua aceea au stat mulţi.

"Am vorbit (la CEx - n.r.) şi despre ultima poză din colecţia SRI, toamnă - iarnă. Era un coleg care spusese la Brăila o să îl întrebăm să ne spună ce este cu această fotografie. E fotografia de la un eveniment, cred că era ziua SRI. Pe canapeaua aia au fost mulţi care s-au rulat, când am stat eu, a venit Kovesi, înainte era Ponta, a venit Kovesi, după aia a venit Ponta, a mai apărut nu ştiu care procuror, după aia alt şef de serviciu, a venit Sebastian Ghiţă, Vasile Dâncu", a declarat Dragnea.

El spune că apariţia acelei poze în spaţiul public este atacul lui George Maior la adresa sa, Ponta fiind doar "poştaşul".

Dragnea a mai spus că în fotografie alături de George Maior şi Gabriel Oprea s-ar fi aflat Vasile Dâncu sau Ioan Rus, iar persoana care nu se vede în poză, aflată în partea dreapta putea fi ori Victor Ponta, ori Sebastian Ghiţă.

Liviu Dragnea spune că ce se vede în fotografie este doar o parte din tot spaţiul şi că acolo erau 100 de persoane.

Liderul PSD a menţionat că după ceremonie urma partea de socializare, în care fiecare vorbea cu fiecare.

"Spunea directorul SRI, recita un speech cât de bun e SRI-ul şi cum munceşte pentru ţară şi pentru interesul naţional. Primul ministru, care venea şi spunea la fel, cât de mult ajută SRI-ul şi cât ajută guvernul SRI, care chiar trebuie să se întâmple, că este un pion important în sistemul de securitate naţional. Apoi era socializare, fiecare vorbea cu fiecare. Se stătea o oră, două, trei, unii plecau, alţii mai veneau. Deci nu se întâmpla absolut nimic, cel puţin din punctul meu de vedere", a spus Dragnea.

El a precizat că la un moment dat Ponta a intrat într-o cameră cu Florin Coldea şi cu Laura Codruţa Kovesi. "Mai dispăreau unii prin nişte camere. La un moment dat intra Ponta, cu Coldea, cu Kovesi într-o cameră. Ieşea Coldea mai târziu, ieşeau şi ei. Intra Maior cu nu ştiu cine. Se făcea tot felul de discuţii", a dezvăluit Dragnea.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Deci ai sarbatorit ziua "dusmanului"? Pentru fani A3, merge.

    Se facea discutii!

    Sfantul si nevinovatul Dragnea cauta o biserica pentru spovedanie si din greseala a confundat usa ei cu cea a SRI-ului. Statul paralel este de fapt perpendicular pe Dragnea. Ne conduce o hahalera 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb