Dragoş Anastasiu îşi transformă resorturile din Deltă şi de la Cund în birouri pentru corporatişti

G.U.
Comunicate de presă / 22 octombrie 2020

Dragoş Anastasiu îşi transformă resorturile din Deltă şi de la Cund în birouri pentru corporatişti

Omul de afaceri Dragoş Anastasiu, proprietarul Green Village 4 Resort din Delta Dunării şi acţionar în Valea Verde de la Cund, încearcă să atragă în cele două resorturi corporatiştii care lucrează de acasă şi care ar putea îmbina relaxarea în aer liber cu munca, conform unui comunicat de presă. Cele două resorturi au lansat oferte speciale cu tarife ce pornesc de la 25 de euro/cameră/noapte cu mic dejun inclus, pentru cei care închiriază minimum 14 zile şi oferă gratuit, printre altele, cafea, acces la internet şi la sălile de conferinţă.

Dragoş Anastasiu, a declarat: "Dacă tot lucrează de acasă şi dacă tot este pericol de infectare în multe oraşe, oamenii se pot muta cu familiile pentru o perioadă în Deltă sau la Cund, iar, în loc de work from home, vor avea work from hotel, în natură, unde, pe bani puţini, pot face aceeaşi muncă, dar nu închişi în apartamente, ci bucurându-se de aer curat şi de toate facilităţile de care au nevoie - internet, Zoom, săli de conferinţă etc. În afară de muncă şi şedinţe, ei se pot bucura din plin de natură. Pot face excursii pe canale, la vărsarea Dunării în mare şi pot avea propria lor sală de cinema, în condiţii de siguranţă şi de distanţare socială. În Cund, oaspeţii se pot bucura de drumeţii şi de plimbări cu caleaşca, de echitaţie şi vânătoare de trufe, yoga şi cine la lumina lumânărilor, în intimitatea Observatorului. În ambele locuri pot accesa servicii de masaj şi îşi pot antrena aptitudinile la tir cu arcul".

Potrivit comunicatului, omul de afaceri crede că munca de acasă poate deveni stresantă în condiţiile în care apar tot mai multe restricţii, pe când, într-un resort, corporatiştii pot trece mai uşor peste această perioadă. "De ce să stai închis în casă, când poţi să te relaxezi în natură?", se întreabă el. "Şi de ce să nu alegi să lucrezi din altă parte, oferind o vacanţă şi familiei, într-un loc izolat natural, atât de frumos şi de liniştit?".

Pachetele pentru cei care se cazează mai mult de 14 nopţi pornesc de la 25 euro/cameră şi includ cazare cu mic-dejun, aparat de cafea cu o capsulă/zi din partea casei, acces la spaţiul comun "co-working space" şi la o sală mică de conferinţe. Se pot programa sedinţe online, în exclusivitate, pe baza unui program prestabilit.

Pachetele prevăd şi un discount de 30% la restaurant şi bar, pentru meniul "a la carte", iar spălatul şi călcatul hainelor sunt gratuite, notează sursa citată.

Ofertele sunt valabile pentru perioada octombrie - decembrie 2020 în cazul Green Village 4 Resort şi octombrie - aprilie 2020 pentru Cund.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Bisnitar ajuns vedeta.

    1. ...nu e mare sef pe la AKH...spitalu' ala nemtesc...asa am inteles

    Tot felul de imbarligaturi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb