DUPĂ O INVESTIŢIE DE 1,4 MILIOANE EURO Clinica IOLA Center estimează dublarea cifrei de afaceri până la finalul anului

G.U.
Companii / 10 august 2021

Clinica IOLA Center estimează dublarea cifrei de afaceri până la finalul anului

Înfiinţată în decembrie 2018, în oraşul Bacău, clinica de recuperare medicală IOLA Center estimează dublarea cifrei de afaceri până la finalul anului, ca urmare a investiţiilor în marketing şi branding efectuate în primele şase luni ale anului curent, informează compania într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Previziunile IOLA Center privind cifra de afaceri pentru 2021 sunt de 200.000 euro, dublu faţă de 2020, când clinica a obţinut 84.000 euro din serviciile de fizioterapie, kinetoterapie şi ozonoterapie oferite pacienţilor săi. Dublarea cifrei de afaceri se bazează pe creşterea investiţiei în marketing şi branding din primele şase luni ale anului, dar şi pe redobândirea încrederii românilor de a accesa servicii de recuperare, care s-au dovedit extrem de benefice în profilaxia operatorie.

Fondată printr-o investiţie de aproximativ 1,4 milioane euro, dintre care 650.000 euro dedicaţi aparaturii medicale de ultimă generaţie, clinica se adresează pacienţilor din regiunea Moldovei şi are ca plan expansiunea în oraşe precum Iaşi şi Bucureşti. În prezent, clinica îşi desfăşoară activitatea în Bacău, în cadrul ansamblului rezidenţial Trotuş Residence, situat la kilometrul zero al oraşului.

"Într-un context predominat de teamă cu privire la îmbolnăvirea cu virusul SarsCov-II, serviciile de fizioterapie şi kinetoterapie au fost lăsate în plan secund de către români. Revenirea la un stil de viaţă mai relaxat a condus la creşterea cererii de servicii pe care clinica le oferă. Ne-am bucurat să îi putem primi în clinică pe pacienţii noştri, pentru că ştim cât de mult au nevoie de tratamente personalizate şi de monitorizarea constantă a progresului pe care îl fac. Am luat toate măsurile necesare de igienă şi sterilizare, astfel încât atât pacienţii, cât şi angajaţii noştri să fie în siguranţă deplină," a declarat Ioana Berza, Fondatoarea IOLA Center.

Potrivit sursei citate, Ioana Berza a pus bazele IOLA Center în 2018 ca urmare a unei experienţe personale din trecut, când, în urma unei accidentări grave la echitaţie, a reuşit să evite o operaţie chirurgicală dificilă cu ajutorul kinetoterapiei. Interesul pentru opţiunile alternative de recuperare medicală a determinat-o să urmeze studii de specialitate la Universitatea din Bacău şi să se reorienteze la nivel profesional, în ciuda pregătirii anterioare într-un alt domeniu de activitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb