DUPĂ SĂRBĂTORI, Retailerii de îmbrăcăminte şi încălţăminte practică reduceri de preţ de până la 70%

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 15 ianuarie 2010

Reducerile se practică între lunile ianuarie şi martie.

Reducerile se practică între lunile ianuarie şi martie.

Retailerii de îmbrăcăminte şi încălţăminte practică, după perioada sărbătorilor de iarnă, începând cu luna ianuarie şi până în luna martie, reduceri la majoritatea produselor pe care le comercializează de până la 70%, pentru a vinde colecţiile de iarnă, informează NewsIn.

Astfel, retailerul austriac de îmbrăcăminte, încălţăminte şi echipament sportiv "Hervis Sports" a iniţiat o campanie de reduceri "de după Crăciun", practicând reduceri de până la 70%.

"Reducerile sunt de până la 50% până la 24 ianuarie şi de până la 70% până în data de 14 februarie 2010. Ne aşteptăm la o creştere a vânzărilor, atât ca număr de produse cât şi o uşoară creştere a valorii medii de achiziţie/bon", au declarat pentru NewsIn reprezentanţii companiei.

De asemenea, producătorul american de blugi "Levi Strauss" practică, de la începutul anului, în limita stocului disponibil, o campanie de reduceri de preţuri de până la 60%, la aproximativ toate produsele companiei, în întreaga reţea de magazine.

Magazinele "Polo Garage", marcă turcească de îmbrăcăminte, deţinută de compania Polo Giyim Sanayi Ve Ticaret, operează, până la finalul acestei luni, reduceri de până la 50% la toate produsele companiei. În cadrul magazinelor de îmbrăcăminte "Mango" sunt operate reduceri de preţ la toate articolele tot de până la 50%.

Totodată, magazinele "Tina R" şi "House of Art" practică reduceri de până la 70% la aproape toate produselor din cele două branduri. Producătorul de lenjerie intimă şi costume de baie din Cluj, Jolidon, derulează, la rândul său, pe toată perioada lunii ianuarie, o campanie promoţională în care o parte dintre produse au reduceri de până la 70%, iar restul articolelor intră într-o promoţie diferită.

În această perioadă, importante reduceri operează şi retailerii de încălţăminte. Astfel, în magazinele "Musette" sunt aplicate reduceri de până la 50% aproape tuturor produselor, cu excepţia celor în ediţie limitată. În acelaşi timp, producătorul italian de încălţăminte "Bata" practică în luna ianuarie reduceri de preţ de până la 50%, în limita stocului disponibil, iar în magazinele "Otter", anumite produse au reduceri de până la 50% până la sfârşitul lunii februarie.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb