Echipa de analiză a XTB în topul Bloomberg pentruT3 2020

Comunicate de presă / 16 octombrie 2020

Omar Arnaout, CEO XTB

Omar Arnaout, CEO XTB

Echipa de analiză a XTB, singura casă de brokeraj cu prezenţă locală şi care este listată la bursă, a fost desemnată ca realizând cele mai bune prognoze privind evoluţia preţului pentru 13 perechi valutare majore şi fost plasată a doua cea mai bună în clasamentul Bloomberg G10 pentru trimestrul 3 din 2020. Clasamentele pregătite de Bloomberg sunt considerate cele mai prestigioase din industria financiară la nivel global.

Clasamentul Bloomberg ia în considerare acurateţea prognozelor publicate de case de brokeraj şi instituţii financiare din întreaga lume. Echipa de analiză a XTB, din care fac parte şi Claudiu Cazacu şi Radu Puiu, a obţinut un dublu succes, la doar un trimestru după ce a ocupat locul 1 în clasamentul G10 din trimestrul 2 2020, confirmându-şi acurateţea în rândul a aproape 50 de instituţii financiare din întreaga lume.

"La nivel global, pieţele financiarecontinuă să înregistreze o volatilitate ridicată. Cu toate acestea, echipa noastră de analişti, unde printre membrii cheie se numără şi Claudiu Cazacu şi Radu Puiu, a reuşit să obţină un succes extraordinar, fiind câştigători la categoria celor 13 perechi valutare şi ajungând pe locul doi în categoria G10, pierzând primul loc la o diferenţă foarte mică.Clasamentul Bloomberg confirmă încă o dată experienţa vastă şi cunoştinţele de piaţă aprofundate ale analiştilor XTB", a declarat Omar Arnaout, CEO XTB.

Clasamentele pregătite de Bloomberg sunt considerate cele mai prestigioase din industria financiară, acestea fiind actualizate trimestrial şi incluzând previziuni publicate în ultimele 12 luni de către cele mai mari instituţii financiare globale, inclusiv Barclays, BNP Paribas, JP Morgan şi Westpac. Cea mai recentă ediţie a clasamentului a fost pregătită la sfârşitul celui de-al treilea trimestru al anului 2020 şi rezumă cele mai precise previziuni din ultimele 12 luni.

(C)

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb