eduCreativ primeste Premiul de Excelenta la Conferinta Nationala de Învatamânt Virtual

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 noiembrie 2007

Lectiile multimedia eduCreativ au primit Premiul de Excelenta din partea juriului Conferintei Nationale de Învatamânt Virtual 2007. Conferinta s-a impus în rândul manifestarilor de profil ca fiind evenimentul stiintific de referinta pentru domeniul educatiei asistate de calculator.

Prestigioasa distinctie recompenseaza abordarea inovatoare pe care produsele eduCreativ o propun pentru procesul de predare - învatare - evaluare si contributia pe care acestea o aduc la dezvoltarea sectorului eLearning.

Ne bucura sa vedem ca domeniul instruirii asistate de calculator se dezvolta în ritm alert. Noi produse, noi tehnologii, noi metode de predare si învatare cu ajutorul calculatorului îmbogatesc acest sector si cresc eficienta procesului educational per ansamblu. Am premiat suita eduCreativ tocmai pentru aceste ratiuni, pentru ca se remarca în rândul eforturilor care au ca scop promovarea utilizarii calculatorului în educatie. SIVECO România si AltFactor sunt participanti cu traditie în cadrul Conferintei Nationale de Învatamânt Virtual, produsele prezentate ridicându-se de fiecare data la cele mai înalte standarde" a declarat Conf. Dr. Marin Vlada, Presedinte al Conferintei.

eduCreativ, suita de lectii pentru ciclul primar creata de AltFactor si SIVECO România, propune un nou mod de a învata, valorificând oportunitatile pe care multimedia le ofera în educatie. Cu ajutorul exercitiilor, al aplicatiilor interactive, al experimentelor si simularilor, cei mici deprind pe rând secretele fiecarei discipline.

Povestea si personajele sale nastrusnice, grafica plina de viata si culoare pun în valoare scopul educational. Jocul se supune didacticii, iar cei mici învata jucându-se, în loc sa se joace de-a învatatul. Fiecare lectie devine o poveste captivanta si plina de învataminte, iar locul temutei lucrari de control este luat de încercarile prin care eroii eduCreativ cântaresc cunostintele celor mici.

Premiul de Excelenta ne onoreaza pentru ca reprezinta o recunoastere a valorii lectiilor eduCreativ atât din prespectiva solutiei informatice propuse, cât mai ales sub aspectul beneficiilor educationale pe care acestea le ofera elevilor si cadrelor didactice. Premiul este cu atât mai important cu cât este oferit de juriul celui mai important eveniment din România în domeniul eLearning - Conferinîa Nationala de Învatamânt Virtual. Ne bucuram ca abordarea noua pe care produsele eduCreativ o aduc în instruirea elevilor de ciclul primar este apreciata si la acest nivel. Este o abordare bazata pe interactivitate, pe strategii pedagogice moderne, pe ideea de beneficiu educational" a declarat dl. Adrian Comanescu, Director General al AltFactor, firma care, în parteneriat cu SIVECO România, dezvolta suita eduCreativ.

Produse adaptate nevoilor si asteptarilor viitorilor utilizatori, valoroase din punct de vedere didactic, captivante si distractive, usor de folosit - aceasta ar fi cea mai potrivita caracterizare pentru lectiile eduCreativ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb