Electroargeş, posibil furnizor pentru Dacia

M.G.
Ziarul BURSA #Companii / 5 august 2019

Grupul Renault - Nissan a efectuat în cadrul Electroargeş (ELGS) un audit Alliance Supplier Evaluation Standard (ASES), care a vizat, printre altele, potenţialul societăţii din punct de vedere al capacităţii de producţie şi al proceselor de calitate, ca potenţial furnizor pentru Dacia, se arată într-un raport al emitentului transmis vineri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Standardul ASES este folosit de către grupul francez Renault, care deţine brandul Dacia, pentru a evalua calitatea produselor unui potenţial furnizor.

Comunicatul transmis BVB mai arată: "În urma punctajului obţinut, Electroargeş are dreptul de a oferta, produce (prin injecţie), monta şi livra componente de mase plastice, direct pentru Dacia".

Recent, compania a anunţat că şi-a majorat programul de investiţii al anului 2019 a fost majorat la suma de 5,169 milioane de euro. Compania şi-a vândut în acest an participaţia de 98,41% din capitalul social al Mercur SA şi deţinerea de 42,16% din producătorul de îmbrăcăminte Brainconf, de asemenea în scopul susţinerii programului de investiţii.

În primele trei luni ale acestui an, Electroargeş a obţinut un profit net de 1,278 milioane de lei, în scădere puternică faţă de profitul net obţinut în perioada similară a anului anterior, de 5,239 milioane de lei, în condiţiile în care cifra de afaceri s-a redus cu mai mult de 10%, de la 58,53 milioane de lei, la 52,3 milioane de lei în primele trei luni din 2019.

Vineri, titlurile companiei au încheiat şedinţa de tranzacţionare în creştere cu 3,39% pe fondul anunţului, evoluţie apărută în contextul unui rulaj de 95.983 de titluri, peste media ultimei luni de tranzacţionare situată la circa 35.000 de unităţi.

Valoarea de piaţă a companiei la BVB se ridică la circa 85,11 milioane de lei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb