Elena Lasconi explică legătura dintre decizia de candida la şefia USR şi părerea celor care cred că este prezidenţiabilă

R.S.
Politică / 22 iunie

Elena Lasconi explică legătura dintre decizia de candida la şefia USR şi părerea celor care cred că este prezidenţiabilă

Elena Lasconi, candidat pentru funcţia de preşedinte al USR, a explicat, azi, la un post de televiziune, care este legătura între decizia sa de a intra în cursa internă pentru şefia partidului ş faptul că mulţi dinte colegii săi o văd ca fiind potrivită pentru a candida la preşedinţia României. "Nu poţi să intri în cea mai importantă competiţie şi anume candidatura la prezidenţiale, care are mult responsabilitate în spinare, foarte multă nu te joci cu asta fără ai instrumentele puterii, adică nu poate să fie unul cu munca şi cu responsabilitatea şi altul cu puterea", potrivit News.ro.

"Suntem în situaţia asta, cred că este cea mai bună soluţie (candidatura sa la preşedinţia USR - n.r.). Eu alta nu văd. De ce spun asta? Pentru că majoritatea colegilor mei - acum o să vedem şi prin vot - consideră că aş fi potrivită pentru o candidatură la prezidenţiale. Şi dacă sunt potrivită pentru o candidatură la prezidenţiale, ai nevoie, într-o luptă atât de grea, ai nevoie de toate instrumentele puterii şi anume de Biroul Naţional, să fii preşedinte, să ai Biroul Naţional şi să ai Secretariatul General. E o bucătărie internă. Eu nu ţin neapărat la chestia asta (la o candidatura pentru funcţia supremă în stat - n.r.) dar puneţi-vă în locul meu! Nu poţi să intri în cea mai importantă competiţie şi anume candidatura la prezidenţiale, care are mult responsabilitate în spinare, foarte multă nu te joci cu asta fără ai instrumentele puterii, adică nu poate să fie unul cu munca şi cu responsabilitatea şi altul cu puterea, pentru că, practic, ai putea să fii sabotat (de propriul partid - n.r.)", a afirmat Elena Lasconi astăzi, în emisiunea TV.

Lasconi nu crede că USR este într-o situaţie de criză, după scorul mic obţinut la alegerile din 9 iunie.

"A fost pe data de 9 şi, poate, pe data de 10 (iunie - n.r.). Acum nu mai este o situaţie de criză, pentru că eu îmi cunosc colegii foarte bine şi chiar vreau să pun umărul la reconstrucţia USR-ului", adaugă Lasconi.

Ea spune că va fi" cot la cot" cu Dominic Fritz, dar şi cu Lucian Viziteu.

Aceasta precizează că o eventuală alegere a sa în fruntea USR nu ar însemna o "trădare" pentru locuitorii din Câmpulung, care tocmai au reales-o primar, mai scrie News.ro.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Chéri, daca ii executi pe barna si darlaii lui ma inscriu in usr si te votez cu tot neamul, care e destul de mare avand 11 matusi si unchi doldora de bepate si nepoti. Daca i-ai executa legal, ca pe ceasca, ti-as face statuie.

    Sociopatul ala ar trebui sa stie cata ura atrage din societate, dar el ne sfideaza in continuare si vrea sa ne convinga ca raul este mai tare in romania decat binele! Pana acum a reusit. 

    1. lasconi este doar o alternativa la aur ce pina acum era asociat cu barna , orban , si tomac

      HOP cu RAZGANDACA. Cei mai in varsta isi aduc cu siguranta aminte ca la toate Balciurile,erea un spectacol cu doua PAIATE,una dintre PAIATE numinduse MARIOARA. Dupa ce USR,a DISPARUT ca MAGARU in CEATA la alegerile ce tocmai au trecut,iata ca in locul pesonajului VASILACHE (adica DRULA,a aparut MARIOARA. Aceasta este madam LASCONI,o OBSCURA prezentatoare TV,care nici nu a fost instalata ca PRESEDINTA a USR si deja ,si-a schimbat PARU nu ca lupu ci ca o CATELUSA MAIDANEZA. Castigand intr-un ORAS de vreo 20 000 de locuitori,madam,s-a transformat dintr-o asazisa CRESTINA convinsa intr-o LGTBQ,care de dragul voturilor acelora care compun aceste fiinte,declara ca si ea v-a trece la LGBTQ,la fel ca fisa. Multi CASCADORI ai RASULUI,bantuie prin Romania,insa MADAMA este de RAS,nu de PLANS. Daca o sa ajunga la Palatul COTROCENI,madama,v-a organiza in fiecare an,PETRECERI LGBTQ,acolo.!

    Ce pretentii sa ai de la un reporter!

    Cismarul Ceasca A fost mai destep decat toti ongistii,consultantii la? un loc,A stiut care sunt limitele lui si s a inconjurat de oameni destepti,cei care erau in esalonul 2,3! 

    Astia sunt cu consultanta pe imm cu 1% impozit,pe pfa ca cloztride ,ca circarii de l a sanatate ce ne au umplut de arn mesager si pe ei de bani,o gasca de priceputi la consultanta pe bani multi ,dar habarnisti in a conduce o tara!

    Nu pot sA uit barna caruia ii ridica sluga ochelarii,pArvenitism dus la extrem de turistul de lux al Ro educate! 

    1. ce bine era pe vremea cismarului cu patru clase. of of , ce vremuri, tu

      Pai n-a prea foat destept daca a sfarsit-o cum a sfarsit-o. Restul fratilor din blocul de trista amintire au murit de moarte buna. Si in libertate, cu una-doua exceptii.

      Vreau sa spun ca daca statul roman se imprjmuta cu nesimtire pt pensii speciale,pensii de necontributivitate(ajutoarele de 350 ale lui Boc s au transformat in pensioare de peste 1000 lei),pt inarmare si donare,toate se fac pt ca acest popor,fortat de ceasca a strans cureaua mai multe gauri si ne a lasAt cu excedent!

      Cred ca nu stii sa scrii valoarea datoriei actuale ,se toceste pixul de la zerouri,si importam aproape tot,inclusiv marfuri alimentare de f proasta calitate din afara si pot sa ti confirm ca eram student in ultimul an pe vremea aceea!

      Daca ti se pare ca ne indrepta. Spre o directie buna cu deficitul imens de cont curent si structura pib,eu iti spun raspicat ca ne ducem la vale accelerat! 

    Tipic multor socialiști... Până acum vota familia tradițională, dar dacă a bubuit-o fica-sa (evident educație marca Lasconi), gata au toți loc la ea in partid, deși nu despre asta era vorba... Daca o pocnește mass media iarăși schimbă barca. Până acum a tăcut împotriva conducerii și au fost de acord cu ei, acum da cu piatra. Mai mult electorat a pierdut că s-au dezis de familia tradițională, decât dacă ar fi tăcut. Sunt mai multi oameni normali la cap decât deraiati.

    Politica in stil pro tv , ranjete si multa emotie , gandire mai putin .

    ESCA presedinte!....:))))

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb