Eleving Group obţine o investiţie de 10 milioane euro din partea ACP Credit

F.D.
Companii / 17 ianuarie

Modestas Sudnius, CEO Eleving Group

Modestas Sudnius, CEO Eleving Group

Eleving Group, afacere fintech globală care operează în domeniul finanţării consumatorilor şi achiziţionării vehiculelor, obţine o investiţie de 10 milioane de euro pentru dezvoltarea operaţiunilor pe piaţa din România. Finanţarea a fost acordată de ACP Credit, principalul furnizor de servicii financiare din Europa Centrală pentru afacerile de pe piaţa mijlocie şi este acordată firmei Mogo România, o subsidiară a Grupului Eleving pe piaţa locală, conform unui comunicat de presă al companiei.

Conform CEO-ului Eleving Group, Modestas Sudnius, finanţarea marchează atingerea unui obiectiv cheie, întrucât, în afara platformei Mintos, acesta este primul partener de finanţare extern integrat pe piaţa din România.

"Eleving Group este prezent în România din 2016, devenind una dintre cele mai mari şi de succes pieţe, nu doar datorită istoricului de rezultate financiare foarte bune, dar şi a numărului semnificativ de consumatori recurenţi. Investiţia atrasă ne va ajuta să deschidem noi oportunităţi de finanţare, mai ales prin prisma faptului că Mogo România îndeplineşte criteriile legate de guvernanţă, transparenţă, AML şi legale, importante pentru orice partener internaţional de încredere care operează pe pieţele de capital. Mai mult de atât, această finanţare ne va ajuta să facem încă un pas important în atingerea obiectivelor noastre, consolidând poziţionarea pe piaţa românească", declară Modestas Sudnius.

Conform înţelegerii, fondurile securizate vor fi utilizate pentru a finanţa pasivele platformei Mintos şi pentru a creşte portofoliul Mogo România.

"Observăm o creştere privind cererea pentru împrumuturile specializate pentru achiziţia de maşini în regiunile în care operăm. Mai mult decât atât, colaborarea noastră a determinat încrederea că Eleving Group înţelege mediul de business şi poate valorifica eficient potenţialul pieţei de finanţare a autoturismelor din România. Aceşti doi factori ne redau convingerea că această cooperare va fi una fructuoasă şi că vom asista la povestea de succes a unei noi companii care operează în România", adaugă Ciprian Nicolae, Managing Partner al ACP Credit.

Pentru echipa locală, tranzacţia reprezintă o nouă oportunitate de dezvoltare accelerată.

"Această finanţare marchează o reuşită importantă pentru Mogo România, reprezentând stimulentul creşterii noastre accelerate pe piaţa locală. Ne propunem să rămânem un partener de încredere pentru clienţii noştri, adresând totodată standardele de sustenabilitate şi digitalizare, importante în strategia noastră de eficientizare şi consolidare a proceselor noastre interne", declară Marilena Tetici, Director Financiar şi Director General Adjunct al Mogo România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb