ELKOTech este noul partener de distribuţie al APC by Schneider Electric

F.A.
Comunicate de presă / 21 iunie 2012

ELKOTech România, companie membră a grupului ELKO şi distribuitor de top în domeniul IT în ţara noastră, a încheiat un acord de distribuţie cu APC by Schneider Electric, lider global în furnizarea de soluţii integrate de alimentare electrică de siguranţă şi climatizare de precizie, conform unui comunicat de presă remis redacţiei.

Prin acest acord, ELKOTech România îşi extinde portofoliul cu produse APC by Schneider Electric pentru segmentul consumer, dar şi pentru cel de business. Soluţiile APC, proiectate atât pentru utilizatorii casnici, cât şi pentru corporaţii, îmbunătăţesc gradul de management, disponibilitate şi performanţă a reţelelor, a echipamentelor electronice, industriale şi de comunicaţii.

"Din poziţia sa de lider global în soluţii integrate de electro-alimentare şi climatizare de precizie, APC by Schneider Electric stabileşte standarde în materie de calitate, inovaţie şi suport. Prin semnarea acordului de distribuţie, ELKOTech îşi întăreşte oferta cu produse apreciate, care vin în întâmpinarea nevoilor partenerilor şi clienţilor noştri", a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

"Parteneriatul cu ELKOTech reprezintă o nouă oportunitate de a consolida reţeaua de distribuţie a APC by Schneider Electric la nivel local. Compania noastră este implicată, în mod constant, în activităţi dedicate partenerilor pentru a le oferi acestora oportunităţi de afaceri luând în calcul noile tendinţe din sectorul IT", a declarat Mirela Danciu, Vicepreşedinte IT Business, Schneider Electric România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb