Enel Green Power a numit un nou director general executiv

E.D.
Companii #Energie / 26 mai 2014

Consiliul de administraţie al Enel Green Power, reunit pe 23 mai sub conducerea lui Luigi Ferraris, a aprobat demisia lui Francesco Starace din funcţia de director general executiv al companiei şi l-a numit, în locul acestuia, pe Francesco Venturini, informează un comunicat remis astăzi redacţiei.

Potrivit acestuia, Francesco Starace a fost numit, de către consiliul de administraţiei al Enel S.p.A. (Enel) în data de 22 mai, în funcţia de director general executiv al Enel.

Consiliul de administraţie al Enel Green Power şi-a exprimat mulţumirea faţă de Francesco Starace pentru munca sa şi rezultatele obţinute de companie în timpul mandatului său, felicitându-l totodată pentru numirea în funcţia de director general executiv al Enel S.p.A.

Apoi consiliul de administraţie l-a numit, prin cooptare, pe Francesco Venturini drept director general executiv. Consiliul a definit delegarea de puteri în Enel Green Power, oferindu-i directorului general executiv puteri echivalente cu cele din mai 2013.

Francesco Venturini a fost până acum director al zonei America de Nord din cadrul Enel Green Power. Născut în 1968, a absolvit Facultatea de Economie. S-a alăturat Enel în 1997 ca director al Departamentului de Administrare şi Controlul Managementului din cadrul Enel S.p.A., apoi a ocupat funcţii manageriale importante în companii din grup, până când a devenit şeful Business Development în America de Nord, departament în cadrul Enel Green Power.

Conform informaţiilor disponibile până la acest moment, Francesco Starace deţine un număr de 202.000 de acţiuni în Enel Green Power S.p.A., în timp ce Francesco Venturini nu deţine acţiuni în companie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb