Enel Green Power Espana a început construcţia a trei centrale eoliene în Aragon

E.O.
Ziarul BURSA #Companii / 9 octombrie 2018

Enel Green Power Espana (EGPE), subsidiara de energie regenerabilă a Endesa, a început construcţia a trei centrale eoliene cu o capacitate totală de 128 MW în localităţile Muniesa şi Alacon, din regiunea Teruel a provinciei Aragon. Cele trei proiecte sunt: Muniesa - cu o capacitate instalată de 46,8 MW, Farlan - cu o capacitate instalată de 41,4 MW şi San Pedro de Alacon - cu o capacitate instalată de 39,9 MW. Investiţiile totale în cele trei unităţi vor fi de aproximativ 130 milioane euro.

"Odată cu construcţia acestor trei centrale, continuăm să ne extindem prezenţa pe piaţa competitivă de energie regenerabilă din Spania şi ne asumăm angajamentul de a aduce în ţară expertiza globală a companiei şi standardele de top de sustenabilitate", a spus Antonio Cammisecra, Directorul ddiviziei globale de energie regenerabilă, Enel Green Power, conform Agerpres, menţionând: "Acest punct de referinţă reprezintă primul dintr-un număr de proiecte dezvoltate de către EGP care vor ajuta la diversificarea mixului de energie al Spaniei, prin intermediul capacităţilor de energie solară şi eoliană, şi vor contribui la atingerea obiectivelor de energie regenerabilă ale ţării."

Cele trei proiecte sunt prevăzute să devină complet operaţionale la finalul anului 2019. Odată intrate în funcţiune, centralele eoliene vor putea genera 412 GWh de energie electrică anual, prevenind emisia a 270.000 de tone de CO2 în atmosferă. Cele trei centrale fac parte dintr-o serie de 13 proiecte eoliene care au fost acordate în cadrul licitaţiei pentru a fi dezvoltate în regiunea Aragon, cu o capacitate totală de peste 380 MW, care vor necesita investiţii de aproximativ 434 milioane euro şi vor genera peste 1.240 GWh anual.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb