Enel Green Power North America, 75% din compania care gestionează parcul eolian Buffalo Dunes

V.B.
Companii #Energie / 13 mai 2014

Enel Green Power North America (EGP-NA) a semnat, pentru circa 60 milioane dolari, un acord pentru achiziţionarea a 26% din acţiunile de "clasă A" în proiectul eolian "Buffalo Dunes Wind Project, LLC", companie care gestionează parcul eolian Buffalo Dunes de 250 MW, de la EFS Buffalo Dunes, LLC, o sucursală a GE Capital, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Opţiunea este inclusă în acordul iniţial dintre EGP-NA şi sucursala GE Capital. Tranzacţia va fi finalizată după acordul Comisiei Federale de Reglementare în Energie. După finalizare, EGP-NA va deţine 75% din acţiunile de "clasă A" în compania care gestionează proiectul, în timp ce GE Capital rămâne investitor cu 25%.

Parcul eolian Buffalo Dunes, localizat în Finney, regiunile Grant şi Haskell, Kansas, este operaţional din decembrie 2013 şi a fost cel mai mare proiect eolian din Statele Unite ale Americii care a întrat în funcţiune anul trecut. Centrala a necesitat investiţii totale de capital de circa 370 milioane dolari, fiind susţinută de un acord de cumpărare a energiei pe termen lung ("PPA").

În iulie 2013, Enel Green Power North America Development, LLC şi EFS Buffalo Dunes, LLC au semnat un acord de contribuţie capital cu un sindicat condus de JPM Capital Corporation, ce include Wells Fargo Wind Holdings LLC, Metropolitan Life Insurance Company şi State Street Bank şi Trust Company, prin care sindicatul a acordat proiectului circa 260 milioane dolari.

Enel Green Power este compania grupului Enel dedicată dezvoltării şi gestionării surselor de energie regenerabilă la nivel internaţional, cu operaţiuni în Europa şi America. În 2013, compania a generat peste 29 miliarde de kWh din surse precum apă, soare, vânt şi căldura Pământului - suficient pentru a satisface nevoia de energie a peste 10 milioane de gospodării, evitând emisia în atmosferă a circa 16 milioane de tone de dioxid de carbon. Compania are o capacitate instalată de aproximativ 8.900 MW (vânt, soare, apă, geotermie şi biomasă). În prezent, EGP deţine aproximativ 750 de centrale operaţionale în 16 ţări din Europa şi America.

EGP activează în America de Nord prin EGP-NA, care deţine şi gestionează peste 90 de centrale în 21 de state din SUA şi în două provincii din Canada, cu o capacitate instalată totală de circa 2 mii în acest moment (vânt, geotermie, soare şi apă).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb