E.ON aduce casa viitorului la Techsylvania

A.P.
Comunicate de presă / 11 iunie 2019

E.ON aduce casa viitorului la Techsylvania

E.ON Smart House reuneşte sub acelaşi acoperiş soluţii smart de eficienţă energetică la cea de-a şasea ediţie a Techsylvania, desfăşurată la Cluj-Napoca în perioada 8-11 iunie, anunţă un comunicat de presă emis Redacţiei noastre.

"Casa inteligentă" a depăşit deja graniţa utopiei sau a filmelor SF şi a devenit realitate, într-un context în care inovaţia şi digitalizarea sunt priorităţi asumate de către companii din sectorul energetic, precum E.ON, care consideră că noile tehnologii pot şi trebuie să fie puse la dispoziţia clienţilor pentru a le îmbunătăţi viaţa şi pentru a le oferi un trai mai confortabil, economisind în acelaşi timp energia.

Claudia Griech, director general adjunct al E.ON România, declară:"E.ON îşi doreşte ca alături de comunitate să redeseneze lumea energiei, prin implementarea celor mai bune soluţii de utilizare a energiei în mod eficient, de producere a energiei verzi şi de trecere spre mobilitate electrică. Ne dorim să trăim într-un mediu curat şi prietenos şi de aceea este nevoie de aportul fiecăruia dintre noi ca să dăm lumii viitorul pe care îl merită".

Casa inteligentă, ecosistemul inteligent care reuneşte soluţiile smart ale E.ON de eficientizare a consumului, reprezintă propunerea companiei la actuala ediţie a Techsylvania. Prin intermediul E.ON Life casa va fi încălzită de o centrală în condensare, acţionată prin intermediul unui termostat smart, de la distanţă, care permite reducerea consumului cu până la 30%.

De altfel, soluţia E.ON Drive, care propune pachete de echipamente de încărcare a autovehiculelor electrice şi servicii ce răspund nevoilor specifice de pe piaţa de e-mobilitate din România, a fost lansată cu succes la ediţia de anul trecut a Techsylvania. Anul acesta, E.ON face un pas înainte în această direcţie şi pune la dispoziţia posesorilor de autovehicule electrice aplicaţia E.ON Drive

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb