E.ON va consilia Comisia Europeană cu privire la economia sustenabilă

A.P.
Comunicate de presă / 5 octombrie 2020

E.ON va consilia Comisia Europeană cu privire la economia sustenabilă

E.ON a fost numit membru al Platformei pentru Finanţare Durabilă. Platforma va acţiona ca organism consultativ central al Comisiei Europene în domeniul finanţelor durabile, conform unui comunicat de presă al companiei.

Reprezentantul companiei va fi directorul financiar al firmei, Marc Spieker.

Platforma va consilia în principal Comisia cu privire la criteriile tehnice de screening pentru o taxonomie a UE, acesta fiind un sistem de clasificare pentru activităţile economice care contribuie în mod substanţial la atenuarea schimbărilor climatice, adaptarea la schimbările climatice.

Membrii Platformei privind Finanţarea Durabilă au fost selectaţi pe baza competenţelor în domeniile mediu, finanţare durabilă sau drepturile omului/sociale.

Marc Spieker are cunoştinţe de specialitate solide în domeniul finanţelor durabile. De la numirea sa în funcţia de director financiar, E.ON a devenit cel mai mare emitent corporativ german de obligaţiuni verzi, legând marja de credit a facilităţii sale de credit sindicalizate de 3,5 miliarde EUR de performanţa anumitor ratinguri ESG, introducând noi şi ambiţioase obiective climatice în conformitate cu Acordul de la Paris şi susţinând "Grupul operativ privind publicarea informaţiilor financiare legate de climă". Marc Spieker va fi susţinut în activitatea sa pentru Platformă de o echipă de experţi din cadrul grupului E.ON.

Marc Spieker: "Sunt mândru că fac parte din grupul de experţi care consiliază Comisia Europeană pentru dezvoltarea în continuare a finanţării durabile. Finanţarea durabilă este un factor important pentru punerea în aplicare a Green Deal şi pentru a face economia UE sustenabilă. Voi face tot posibilul pentru a-mi aduce experienţa profesională dobândită de la transformarea Grupului E.ON într-o companie axată pe tranziţia climatică şi energie curată, precum şi cunoştinţele mele cuprinzătoare pe pieţele de capital".

E.ON susţine obiectivele UE privind clima şi angajamentul faţă de Acordul de la Paris. La începutul acestui an, E.ON a anunţat noi obiective climatice ambiţioase şi intenţionează să fie neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2040.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb