ESX atrage o investiţie de 2 milioane de euro de la Fondul de investiţii Catalyst Romania

S.B.
Companii / 20 iunie 2023

ESX atrage o investiţie de 2 milioane de euro de la Fondul de investiţii Catalyst Romania

Catalyst Romania Fund II sprijină demersul de scalare​ a platformei ESX ​printr-o investiţie de 2 milioane de euro.

Aplicaţia ESX oferă un abonament cu acces nelimitat la aproximativ 500 de centre sportive şi săli de fitness din România, care poate fi gestionat direct de pe telefon, numărul de astfel de centre continuând să crească semnificativ în fiecare lună.

În ultimele 18 luni, compania ESX a crescut de aproximativ 10 ori, ajungând la rulaje lunare de aproape un milion de euro, mizând pe o soluţie digitală all-in app de agregare a unui numar din ce în ce mai mare de centre sportive şi de fitness din întreaga ţară.

"Această infuzie de capital ne va permite să ducem ESX la următorul nivel în dezvoltarea sa, atât pe piaţa din România, cât şi pe pieţe internaţionale. Ne bucurăm că am atras alături de noi un partener puternic, cu experienţă dovedită în tehnologie şi scalarea modelelor de tip SaaS, care să ne susţină transformarea şi care ne împărtăşeşte viziunea. Suntem o echipă dinamică de 30 de oameni, având şi business advisors cu multă experienţă: Andrei Pitiş (fondator VectorWatch), Ana Maria Andronic (Managing Partner Andronic Law Offices), Gabriel Păunescu (fondator Naologic) şi Raju Sarma (partener Boston Consulting Group), iar până la finalul anului ne propunem o dublare a numărului de angajaţi", declară Andrei Trofin, CEO şi fondator ESX.

"Ca şi în alte investiţii Catalyst, atât eu personal, cât ţi colegii mei, am sprijinit deja dezvoltarea ESX cu mai mulţi ani inainte de semnarea unei infuzii de capital, mai ales ca Andrei, fondatorul şi CEO-ul companiei, a participat la cursurile pentru antreprenori pe care le organizez. Pot afirma deci că investiţia Catalyst Romania Fund II este bazată pe o cunoaştere de termen lung a evoluţiei exponenţiale a ESX pe piaţa românească. Ne-a impresionat atât creşterea extraordinară, de 10 ori în mai puţin de doi ani, cât şi faptul că, fără investiţii de capital, adica bootstrapped, ESX a reuşit să atingă poziţia de lider de piaţă, poziţie de pe care putem ţinti împreună atât o creştere în continuare în România, cât şi o expansiune pe pieţele internaţionale. Această expansiune va pune ESX în poziţia de a deveni cea mai importantă platformă de agregare a activităţilor de fitness, sport şi well-being din întreaga regiune europeană în care investim", a spus Marius Ghenea, Managing Partner, Catalyst România.

Startup-ul ESX a crescut exponenţial de la lansare, atât datorită oferirii unei experienţe foarte bune pentru utilizatori, cât şi multumită abilităţii companiei de a înţelege nevoia consumatorului de a se antrena inteligent, oferind acces la mai multe săli şi servicii, cu un singur abonament.

ESX are o comunitate actuală de 200.000 de membri în peste 100 de oraşe din România, iar utilizatorii platformei au avut deja acces de peste 3 milioane de ori la sălile partenere folosind aplicaţia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb