"Euroweb" România - profit de 650.000 de euro

Nataşa Negru
Ziarul BURSA #Companii #IT / 10 septembrie 2008

Euroweb România estimea­ză o cifră de afaceri de 13 milioane de euro la finalul anului 2008 şi EBITDA de 2 milioane de euro, după ce ieri a anunţat o creştere cu 23% a cifrei de afaceri faţă de perioa­da similară a anului trecut. Astfel, cifra de afaceri înregis­trată în prima parte a anului curent se ridică la 6 milioane de euro. Totodată, profitul net înregistrat de companie a depăşit cu 110% estimările pentru prima jumătate a acestui an, ajungând la 650.000 de euro. Anul trecut, profitul net al Euroweb România a fost de 830.000 de euro, ne-au declarat reprezentanţii companiei.

Laurenţiu Stan, director general al Euroweb România, a susţinut că cifrele înregis­trate în prima jumătate a anului sunt în concordanţă cu strategia de creştere stabilită pentru această perioadă. Reprezentanţii companiei se arată optimişti faţă de evoluţia viitoare a rezultatelor financiare ale companiei: "Investiţiile importante făcute în acest an de Euroweb România în infrastructura proprie, în valoare totală de 2 milioane de euro, vor susţine cu siguranţă evoluţia ascendentă a companiei, astfel încât este de aşteptat ca rezultatele financiare de la finalul anului să se încadreze în estimările noastre, sau chiar să depăşească aceste valori".

Euroweb România este unul dintre jucătorii importanţi ai pieţei de telecomunicaţii din România. Începând cu anul 2005, acţionarul principal al Euroweb România SA este Invitel Rt, care face parte din grupul Hungarian Telephone and Cable Corp., grup care deţine cea mai mare infrastructură alternativă proprie din Sud-Estul Europei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb