Euroweb Romania se implică în dezvoltarea portalului www.webself.ro

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 iunie 2008

Euroweb Romania anunţă lansarea portalului www.webself.ro, un proiect unic la ora actuală, care oferă posibilitatea creării unui minisite de prezentare gratuit în numai 3 minute.

Într-o lume în care Internetul câştigă tot mai mult teren, Webself îşi propune să pună la dispoziţia publicului o serie de instrumente necesare creării unui minisite cu multiple opţiuni, pentru a asigura o prezenţă online cât mai completă. Astfel, Webself vizează nu numai construirea unei noi comunităţi virtuale, ci şi acordarea sprijinului necesar companiilor care nu au încă un website de prezentare pentru a fi prezente în lumea virtuală fără costuri.

Propunându-şi o plajă de utilizatori foarte variată, Webself se anunţă a reprezenta de asemenea un instrument de promovare foarte eficient pe piaţa de publicitate online din România, design-ul portalului oferind posibilitatea inserării de bannere şi anunţuri cu caracter publicitar.

Spre deosebire de alte portaluri similare, Webself pune la dispoziţia utilizatorilor, gratuit, peste 50 de tool-uri necesare customizării propriului minisite. Astfel, utilizatorul poate să-şi creeze şi organizeze evenimente (liste de invitaţi şi cadouri, trimitere de invitaţii personalizate, selectarea furnizorilor agreaţi pentru organizarea evenimentului şi chiar transmiterea live a evenimentelor pe Internet), să posteze pe site galerii foto şi video, să creeze şi să administreze noi sectiuni în cadrul site-ului.

Proiectul a fost dezvoltat în colaborare cu firma braşoveană de webdesign Decsoft.

Despre Euroweb Romania S.A.

Euroweb Romania este unul dintre jucătorii importanţi ai pieţei de telecomunicaţii din România. Începând cu anul 2005, acţionarul principal al Euroweb Romania S.A. este Invitel Rt. Compania Invitel Rt. face parte din grupul Hungarian Telephone and Cable Corp., grup care deţine cea mai mare infrastructură proprie din Sud-Estul Europei. HTCC reuneşte brand-urile Invitel, PanTel, Memorex şi Euroweb. Hungarian Telephone and Cable Corp. este cotată la bursa americană - American Stock Exchange - sub indicativul HTC.

Deschizător de drumuri în industria telecomunicaţiilor din România, Euroweb Romania este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Naţională a Internet Service Provider-ilor) şi iniţiator al proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange).

Compania şi-a focalizat activitatea pe furnizarea de soluţii de comunicaţii IP şi Internet destinate segmentului de afaceri, precum şi pe integrarea strategică a serviciilor complementare acestora, ca de exemplu VoIP şi video-telefonie.

Euroweb Romania deţine certificarile ISO 9001 şi ISO 14001 pentru managementul sistemelor de calitate şi mediu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb