"Event Plus" îşi măreşte echipa permanentă cu încă trei membrii

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 31 octombrie 2008

Compania "Event Plus", lansată în iunie 2007, anunţă mărirea echipei permanente cu încă trei membrii: Mihaela Gheroiu, George Mohor şi Bogdan Cheroiu. În acest moment, Event Plus are 18 angajaţi permanenţi, iar echipa extinsă, ce variază în funcţie de complexitatea proiectelor, ajunge până la 30 de manageri de proiect.

Mihaela Gheroiu - Traffic Event Controller - şi-a început activitatea în domeniul privat în februarie 1993, ca asistentă manager la MTIL-ROM SRL - Kodak. Schimbarea a venit în noiembrie 1997 odată cu pătrunderea în lumea cvasinecunoscută pe atunci a publicităţii - angajarea la Leo Burnett & Target ca Account Executive. A urmat o perioadă de maxim entuziasm, implicare, sete de cunoaştere şi iniţiere în tainele ascunse ale unei agenţii de publicitate, odată cu trecerea pe poziţia de Traffic Executive.

George Mohor - Event Project Manager - George a absolvit Facultatea Economia şi Gestionarea Producţiei Agricole şi Alimentare în cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. Contactul anterior cu domeniul organizării de evenimente a fost favorizat de colaborările cu diverse agenţii de evenimente. Până în prezent a activat ca şi consultant în anumite structuri parlamentare.

Bogdan Cheroiu - Production Director - Bogdan a absolvit Facultatea ASE Bucureşti- Secţia de Informatică - Cibernetică Economică în 1995. Şi-a început activitatea în publicitate în februarie 1997, ca manager de producţie print în cadrul agenţiei Leo Burnett & Target. De pe această poziţie s-a ocupat de producţia, tipărirea tuturor materialelor atât pentru indoor (postere, flyere, broşuri etc), cât şi pentru outdoor (vinyl, poliplan, mash-uri). De asemenea a fost primul director de producţie care s-a ocupat de crearea şi utilizarea materialelor gonflabile în cadrul evenimentelor speciale. A ocupat aceasta poziţie timp de 10 ani, lucru care i-a permis acumularea unei considerabile experienţe în acest domeniu. După o scurtă perioadă petrecută la Bigger Group pe poziţia de Production Partner, din septembrie 2008 lucrează ca director de producţie în cadrul Event Plus.

Acţionariatul Event Plus este româno - belgian, fiind alcătuit din Sorin Fodoreanu, Ioan Big şi Leon Ramaekers - Belgia.

Structura managerială curentă a companiei Event Plus este formată din: Sorin Fodoreanu - Preşedinte, Andreea Dumitru - Managing Director, Ioan Big - Managing Partner, Leon Ramaekers - Senior Partner.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb