EXCELSIOR a încheiat un parteneriat cu Lime

G.D.
Companii / 22 noiembrie 2022

EXCELSIOR a încheiat un parteneriat cu Lime

Teatrul EXCELSIOR din Bucureşti a devenit, începând din acest weekend, instituţie de cultură din România care a încheiat un parteneriat de mobilitate cu Lime - compania care oferă modalităţi de deplasare eco- şi user-friendly prin intermediul trotinetelor electrice, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, prin această iniţiativă, EXCELSIOR vine în întâmpinarea spectatorilor săi oferindu-le o alternativă de transport uşor şi rapid la spectacole, în traficul urban hiper-aglomerat care deseori cauzează întârzieri sau chiar decizii de non-participare la spectacolele programate după orele 18:00.

La fiecare bilet cumpărat (fie online - de pe platforma bilet.ro, fie de la Casa de bilete a Teatrului) pentru spectacolele programate la EXCELSIOR începând cu 1 decembrie 2022, spectatorii primesc un cod pe care îl pot utiliza cu o oră înainte de începerea reprezentaţiei şi cu o oră după finalul spectacolului, pentru trotineta Lime care le va asigura transportul.

Pentru cei care îşi instalează aplicaţia Lime, dacă primul drum cu trotineta este la spectacolul Teatrului EXCELSIOR pentru care au achiziţionat bilet, acesta va fi gratuit. Cei care sunt deja utilizatori ai aplicaţiei beneficiază de discounturi pe baza codurilor emise odată cu biletele dacă parchează trotineta în dreptul uneia dintre cele două intrări ale Teatrului (Str. Academiei nr. 28 sau Str. Cristian Popişteanu nr. 2).

Lime este o companie dedicată furnizării unui serviciu de transport accesibil, fiabil, sigur şi echitabil pentru locuitorii şi turiştii din Romania. Oferind o soluţie de mobilitate accesibilă şi ecologică pentru comunitatea urbană, Lime facilitează decongestionarea traficului, promovând, în acelaşi timp, utilizarea energiei regenerabile. Toate cursele realizate cu trotinetele Lime sunt în întregime electrice şi nu generează emisii de carbon, astfel încât utilizatorii care aleg Lime ca alternativă la maşina personală contribuie considerabil la reducerea poluării aerului.

Un spaţiu efervescent de întâlnire cu teatrul şi artele conexe, conectat intens şi autentic la tânăra generaţie, Teatrul EXCELSIOR îşi dedică activitatea publicului tânăr - adolescenţi şi tineri adulţi. EXCELSIOR vă propune producţii foarte variate din punct de vedere stilistic, inspirate din teme şi subiecte de acută actualitate, puse în valoare prin creaţii scenice dintre cele mai surprinzătoare. În prim-plan - spectacole cool & fresh, incisive, cu atitudine, care fac auzite acele întrebări considerate tabu şi dau voce universului de preocupări ale tinerei generaţii, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb