EY România primeşte certificarea Top Employer 2023

V.G.
Companii / 17 ianuarie 2023

EY România primeşte certificarea Top Employer 2023

EY România a primit certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv în România, dar şi certificarea de Top Employer în Europa pentru prima dată, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Top Employer Institute acordă această distincţie organizaţiilor în baza auditării tuturor proceselor şi metodologiilor HR de care dispun, incluzând, printre altele, strategia de resurse umane, mediul de lucru, well-being, etică şi integritate, diversitate şi incluziune, atragerea talentelor, oportunităţile de învăţare şi pregătire profesională puse la dispoziţia angajaţilor.

În acest al doilea an în care a primit atestarea, EY România a obţinut punctaje ridicate în zonele de strategie de business şi leadership (100%, respectiv 92,86%), zona de performanţă (94,1%), dar şi a capabilităţilor digitale (88,8%).

Irina Mînzală, Director Resurse Umane, EY România a declarat: "Ne bucurăm că am obţinut, pentru al doilea an consecutiv, atestarea EY România ca angajator de top de către Top Employer Institute. Principalul nostru obiectiv de resurse umane este ca angajaţii noştri să aibă parte de o experienţă excepţională. De aceea, investim în cariera, dezvoltarea profesională şi personală şi starea de bine a tuturor colegilor noştri. Această recunoaştere ne dă încredere că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveste practicile noastre de HR şi ne motivează să explorăm noi modalităţi prin care să facem colegii din EY România să se simtă apreciaţi, înţeleşi şi liberi să fie ei înşişi în mediul de lucru".

Programul a certificat şi a recunoscut peste 2.000 de angajatori de top din 123 de ţări/ regiuni de pe cinci continente. În acest an, la nivel european, EY a obţinut certificarea Top Employer pentru cinci ţări: România, Germania, Spania, Italia şi Grecia, arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb