Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai a cumpărat hotelul Opera Plaza din Cluj - tranzacţie de 40 mil. lei, intermediată de RE/MAX România

G.B
Companii / 13 iulie 2021

Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai a cumpărat hotelul Opera Plaza din Cluj - tranzacţie de 40 mil. lei, intermediată de RE/MAX România

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunţă încheierea celei mai mari tranzacţii intermediate de consultanţii RE/MAX România până în prezent - vânzarea hotelului Opera Plaza din Cluj, cu o valoare de 40 mil. lei. Cumpărătorul este Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai, iar agentele implicate în tranzacţie sunt Mihaela Keller, RE/MAX Grup de Lux si Anca Olariu, RE/MAX Concept, conform unui comunicat remis redacţiei.

Proprietatea reprezintă una dintre cele mai impozante clădiri aflate în zona istorică a oraşului, respectiv primul hotel de cinci stele dat în funcţiune în Cluj-Napoca, cu o suprafaţă de cca. 8000 mp, care a fost construit pe platforma fostei fabrici "Feleacul". În urma tranzacţiei, acesta va fi transformat în noul sediu al Facultăţii de Drept din cadrul UBB.

Potrivit sursei citate, negocierile au durat peste şase luni, incluzând perioada de obţinere a avizelor de la Ministerul Educaţiei şi acordul Guvernului. Tranzacţia a fost intermediată în colaborare de două agente de la birouri distincte RE/MAX, fapt ce demonstrează încă o dată importanţa cooperării într-o reţea, întrucât toţi cei implicaţi în tranzacţie participă activ la buna desfăşurare a acesteia. Astfel, fiecare agent are în vedere interesele părţii pe care o reprezintă, cumulând cunoştinţe specifice şi abilităţi diferite pentru a încheia tranzacţia. Intermedierea vânzării Opera Plaza reprezintă, de altfel, cea mai mare tranzacţie realizată de RE/MAX România până în prezent, cu o valoare de 40 mil. lei. Totodată, este şi cea mai mare tranzacţie încheiată în Cluj anul acesta.

"Pentru mine a fost o tranzacţie de suflet. Eu sunt licenţiată la acestă facultate, la fel şi fiul meu, drept pentru care reuşita acesta are şi o componentă emoţională. Pe lângă faptul că am reuşit să intermediem o tranzacţie de calibrul acesta, din punctul de vedere al provocărilor profesionale, mă bucur că am putut fi parte la o decizie strategică a instituţiei care m-a format", a declarat Mihaela Keller, Sales Associate RE/MAX Grup de Lux.

"Intermedierea acestei vânzări reprezintă o mare mândrie pentru mine ca profesionst în real-estate şi o bucurie pentru că am reuşit să satisfacem nevoile clienţilor noştri. Iar faptul că am reuşit să închidem cea mai mare tranzacţie din istoria RE/MAX România demonstrează că experienţa, dăruirea şi pasiunea creează valoare", a declarat Anca Olariu, Sales Associate RE/MAX Concept.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb