Fermele eoliene din România şi Germania vor folosi un software GE pentru a creşte productivitatea

E.D.
Companii #IT / 29 septembrie 2014

Operatorii europeni Enertrag AG şi Grupul Monsson vor folosi programul software GE Wind PowerUp pentru fermele eoliene din Germania şi România, ce va permite operatorilor să îşi crească producţia energetică anuală (PEA) cu până la 5%, arată un comunicat remis redacţiei.

Potrivit documentului, o creştere cu 5% a randamentului energetic înseamnă o creştere cu până la 20% a profitului per turbină.

PowerUp va fi instalat pe 20 turbine eoliene de 2,5 MW, la fermele eoliene Enertrag Kleisthöhe şi Grünberg Trampe şi opt turbine GE de 2,5 + 100 MW la fermele eoliene Monsson Mireasa II, Gălbiori & Siliştea II. În mai 2014, GE a anunţat că programul PowerUp a ajuns la peste 1.000 de unităţi funcţionale din întreaga lume, reprezentând un potenţial de 194 gigawaţi/oră de energie suplimentară pe an pentru clienţii GE.

"După prima implementare a software-ului PowerUp, aşteptăm o creştere a producţiei energetice cu 2%", a declarat Jörg Müller, CEO Enertrag. Această abordare bazată pe rezultate este în concordanţă cu obiectivul nostru de a produce cât mai multă energie eoliană posibil", spune Jörg Müller, CEO Enertrag.

"Software-ul GE PowerUp ne va permite să creştem randamentul energetic respectând cadrul Certificatelor verzi", a declarat Sebastian Enache, Business Development Manager în cadrul Grupului Monsson. "În calitate de dezvoltator de proiecte pentru energii regenerabile şi furnizor O&M (operaţii şi întreţinere) în România şi Europa, şi noi şi clienţii noştri avem multe de câştigat din poziţia de lider în inovaţii şi prin explorarea de modalităţi personalizate care să permită un randament crescut al unităţilor existente, cum ar fi programul PowerUp", a adăugat domnia sa.

Programul PowerUp face parte din platforma eoliană GE, care foloseşte Internetul Industrial pentru a analiza, în fiecare secundă, zeci de mii de puncte de date dintr-o fermă eoliană, conducând astfel la un randament sporit şi adaptând turbina la condiţiile eoliene ale locaţiei respective.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb