Finlandia Vodka prezintă a treia ediţie a Concursului Internaţional de Barmani MBA Flair 3

C.I.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 8 august 2005

Finlandia Vodka prezintă, în perioada 8-10 august 2005, a treia ediţie a Concursului Internaţional de Barmani MBA Flair 2005. Anul acesta vor fi prezenţi peste 40 de concurenţi din Africa de Sud, Anglia, Argentina, Aus-tria, Bulgaria, Germania, Italia, Olanda, Norvegia, Turcia, Ucraina, Ungaria şi România care se vor întrece pentru premii în valoare de peste 6.000 de dolari.

Juriul are componenţă internaţională şi cuprinde nume cunoscute în domeniu: Tug Van Der Bergh (Africa de Sud), Ian Bartos (Olanda), Patrick Larson (Norvegia), James Faulder (Marea Britanie), Tom Sipos (Aus-tria). Concurenţii vor fi punctaţi după următoarele criterii: tehnica exerciţiului, fluiditatea mişcărilor, interacţiunea cu publicul, originalitatea mişcărilor, sincronizarea cu muzica, corectitudinea reţetelor băuturilor preparate.

Parteneriatul dintre Mondy's Bartending Academy şi Finlandia Vodka a devenit deja o tradiţie. Scopul principal al proiectului este introducerea unei culturi de bar la nivel internaţional şi pe piaţa din România şi de a aduce barmani profesionişti din jurul lumii să-şi etaleze tehnica şi profesionalismul astfel încît, atît barmanii, cît şi consumatorii din România să fie familiarizaţi cu standardele internaţionale.

Pentru prepararea cocktailurilor care necesită o atenţie specială, barmanii din toată lumea au ca prima opţiune Finlandia Vodka datorită versatilităţii produsului. Acest lucru a fost susţinut la rîndul său de celebra marcă prin sponsorizarea competiţiilor în care specialiştii în prepararea cocktailurilor îşi pun în valoare abilităţile. Mai mult, marca a organizat propria competiţie, Cupa Finlandia Vodka, extinsă la nivel internaţional, care a ajuns anul aces-ta la a opta ediţie şi care se bucură de o apreciere deosebită în rîndul profesioniştilor în domeniu şi nu numai. În România, Finlandia Vodka este din nou alături de specialişti în cadrul competiţiei Mondy's Bartending Academy Flair, aflată anul aces-ta la a 3-a ediţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb