Finsiel România şi Autodesk participă la conferinţa anuală ANIAP

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 septembrie 2007

Finsiel România, filiala românească a Grupului Almaviva, lider pe piaţa IT din Italia şi compania Autodesk, lider mondial în proiectare software 2D şi 3D sunt parteneri şi sponsori în cadrul conferinţei anuale organizate de ANIAP (Asociaţia Naţională a Informaticienilor din Administraţia Publică), în perioada 07-09 septembrie 2007, la Constanţa, staţiunea Mamaia. Dedicată soluţiilor de e-administraţie, din perspectiva standardelor impuse de Comunitatea Europeană, Conferinţa Anuală ANIAP din acest an are ca tema: "SISTEME INFORMATICE INTEGRATE PENTRIU ADMINISTRAŢIA PUBLICĂ".

Finsiel România şi Autodesk vor susţine împreună la eveniment o prezentare dedicată soluţiilor geospaţiale pentru eficientizarea sectorului public. De la planificare până la design, implementare şi asistenţă, Autodesk şi Finsiel România oferă instituţiilor ce activează în Sectorul Public soluţii informatice puternice pentru asigurarea interoperabilităţii datelor precum şi platforme solide, complet integrate, pentru gestiunea acestora.

"Parteneriatul dintre Autodesk şi Finsiel România aduce un important beneficiu sectorului public din ţara noastră, deoarece combină expertiza recunoscută a produselor Autodesk (peste 8 milioane de utilizatori în toată lumea) şi experienţa îndelungată în dezvoltarea şi implementarea de soluţii informatice complexe pentru Administraţia Publică a specialiştilor Finsiel România", a declarat Giani Radau, Director General Finsiel România.

Finsiel România, filiala românească a Grupului italian AlmavivA (lider pe piaţa IT&C din Italia), a dezvoltat împreună cu partenerii săi toate proiectele derulate de Grup la nivelul Administraţiei Publice locale şi centrale din Italia. Aplicaţiile dezvoltate de Finsiel România reprezintă astăzi servicii utilizate zi de zi de milioane de cetăţeni, în timp ce pentru agenţiile guvernamentale care oferă aceste servicii, ele se concretizează într-un pachet de programe utilizate şi testate la nivel naţional, care pot fi reutilizate şi reconfigurate pentru nevoile diverselor medii gurvernamentale.

Prin parteneriatul cu compania Autodesk, lider mondial în proiectare software 2D şi 3D, Finsiel România a adaugat experienţei sale de peste 13 ani în sectorul public, soliditatea

şi expertiza soluţiilor Autodesk.

Despre Finsiel România:

Finsiel România (www.finsiel.ro) este o companie românească, filială a grupului AlmavivA - lider pe piaţa IT&C din Italia (14 filiale şi 36 birouri operative în Italia, plus 4 filiale internaţionale; 15.000 angajaţi şi 800 mil. EUR CA în 2005). Finsiel România şi-a început activitatea în anul 1994, lărgindu-şi permanent aria de competenţe şi prezenţa pe piaţa europeană de servicii informatice.

Aceste servicii acoperă în prezent o gamă largă de activităţi, de la implementarea de soluţii informatice în diverse sectoare specifice de activitate (aplicaţii de tip ERP - Enterprise Resource Planning, CRM - Customer Relationship Management, Document Management etc.), până la servicii de consultaţă IT&C, dezvoltare soluţii software / web, portaluri web, integrare de sisteme şi aplicaţii, precum şi management de proiecte.

Cu aproape 13 ani de activitate şi o experienţă solidă în sectoare exigente de activitate precum Guvern, Mediu, Agricultură, precum şi în sectorul privat, Finsiel România reprezintă principalul centru de referinţă al AlmavivA în Europa de Est. Soluţiile software şi serviciile Finsiel România au fost testate, de-a lungul timpului, în medii economice şi publice din 10 ţări, fiind utilizate de peste 20 de instituţii şi milioane de cetăţeni. 35 de analişti, consultanţi, dezvoltatori de sistem şi arhitecţi de soluţii pun la dispoziţia clientului peste 700 de ani-om experienţă.

Sistemul de management al calităţii, ISO 9001/2000, certificat de DET NORSKE VERITAS, atestă calitatea, permanent supusă monitorizării, în ceea ce priveşte produsele şi serviciile companiei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb