Firea: "Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viaţă mai bună"

T.B.
Politică / 23 aprilie

Firea: "Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viaţă mai bună"

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a reacţionat, marţi, la anunţul lui Marcel Ciolacu, liderul social-democrat, că partidul o va susţine la funcţia de primar al Capitalei, potrivit paginii sale de socializare.

Conform sursei, "Mulţumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viaţă mai bună, într-un oraş civilizat. Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curăţenia şi frumuseţea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiţii în şcoli, transport, protecţia mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituţii de cultură", a scris Firea, marţi, pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 17 )

  1. Burduja este candidatul ideal .Acopera pe cei care nu mai cred in N.D.„ eternul copil minune al matematicii ”si partea de votanti ai PSD ce se vor olecuta mai emancipati .Piedone pierde votantii in favoarea lui Firea iar N.D. in favoarea lui Burduja .Naivitatea copilareasca a unuia dintre candidati impreuna cu salamul cu soia halit pe marginea santului al altuia reseteaza jocul politic la Capitala . Cel mai „ bine” situat in sondaje dintre cei doi , Firea si Burduja ,poate partaja cu celalalt conducerea Primariei capitale daca o data cu cistigarea alegerilor de catre PSD si PNL vor reconfigura functia de vice Primar oferindu-i viceprimarului noi competente sporite .Pe de alta parte aparitia unui program scurt cu doar citeva teme ce pot fi realizate in urmatorii patru ani impreuna de catre Firea si Burduja îi vor face cistigatori .Firea ia din votantii lui Piedone iar Burduja pe cei ai lui N.Dan .

    1. Inca 2 comentarii si ti-ai facut norma azi

      Zici că ești Isărescu și calculezi PIB-ul României. Îți mai lipsesc niste variabile și coeficienții sunt total greșiți.

      De fapt omul greșește analiza

      La alegeri Intr un singur tur (o aberație)  

      Exista  

      A.votanții primar în funcție vs  

      B bazinul electoral al celorlalți. 

      Daca gândeau puneau un singur candidat în categoria b și niște iepuri. 

      A ieșit un miracol , sub oladuirea lui Iohannis- Ciolacu căci bazinul b se va împărți între Piedone, firea, Burduja și candidatul Aur.

      Deci mari genii 

    La 3 familii, un azil.

    Toate vor fi conduse de sora mea sa am control al calității. 

    Cine moare, îl ardem, facem cenușă și din ea îngrășământ. Co2 free

    Și astfel la cei care rămân, le dam roșii curate 

    Firea Burduja castiga

    1. :)) Sunt 2 persoane diferite , nu e ca si cu PSDNL , ca s-a comasat

    Bine ca au renuntat la doctorul spagar.

    Cumul de forte intre eleganta tinarului Burduja si „navalnica” Gabriela Firea este binevenita .Acesta alianta devine cistigatoare .Lasam de la noi discordia si ne inregimentam spre ai sprijini .Singularitatea parizerului mincat la cap de pod impreuna cu ecuatiie matematice ale mereu jovialului N.Dan nu prea fac casa buna .Un suris sau poate doar o grimasa , in plina vara, nu prea il mai avantajeaza pe fostul Primar General el fiind preluat de catre inegalabila Gabriela ce ne va face pe toti fericiti din postura de Primar General al capitalei .Burduja va tine in friu partea eleganta a deciziilor iar Firea pe cea care contine aducerea uriaselor sume de bani din PNRR .Cine naiba o poate refuza ? O capitala europeana ne asteapta pe noi toti .Evidenta ne arata ca celor doi le sta in putere sa faca asta .Burduja si Firea sunt de nerefuzat .Cirstoiu ne-a aratat cu buna stiinta exact contrariul .Privind intregul doar cei doi (Burduja si Firea ) ies in evidenta .Toti ceilalti candidati par a fi „ mici copii de mingii ” .Pina si o imagine, ce curind ne va fi aratata , ii deosebeste de ceilalti atunci cind Burduja si Gabriela vor sta ca la „ fotogaf” unul linga celalalt .Cu cine naiba sa ii compari ?„ Gargantua si Pantagruel ” nu le pot face fata .

    1. Azi ai facut 10 lei. Putin cate putin se aduna.

    Gaselnita este de exceptie .Cind te uiti la Cirstoiu il vezi pe Piedone olecuta mai mic si viceversa iar cind te uiti la N.Dan vezi copilul de mingi ce mereu va ride „ mizeste” in coltul gurii .Firea atasata lui Burduja devine intregul .Tot bucuresteanul ii va vota .

    Slugarnicia fata de un impotent politic care ,in afara de interesul liui, personal ,nu a facut nimic pentru tara,duce ,cele doua partide ,la la a ajunge de.....rasul curcilor.Dar,impotentul ,nu dicteaza EL,reprezinta interesele ,in romania , celor ce ni l-au bagat pe gat si conduc acum tara prin coalitia dezastrului national.

    1. Lichelism sadea.La nivelul maxim al politicii romanesti

    E calculata treaba. A intarziat startul, o lasă, dar cat să nu castige. Plus, se elibereaza un loc la euro parlamentare. Ca dacă castiga, ii vrea locul. Asa, te ajut de nu mai pot, dar iti recunosc valoarea.. :)) of of ... romanisme

    Si lupta si lupta.De 35 ani lupta pentru binele nostru.Vor fi depusi in panteonul eroilor neamului. Cei mai buni sunt cei propusi deliderii patidelor.Ii cunoasteti voi ma bine decat duetul C&C? Nu sut ei de vina ca in Romania nu se gasesc mai buni

    In sfarsit Nicusor Dan castiga din nou capitala. Ma si gandeam ca va iesi personajul de trista amintire care are in spate peste 60 de morti, dar nu are pic de rusine. Acum Firea va rupe din votantii lui Piedone.Pe Burduja nu il voteaza nimeni ca este exact cum ai vota PSD. Poate mai rupe si el cate un vot de la PSD. Din paeridul stat se face de cacao.

    "Voi redeschide toate şantierele blocate" sau cum era aia cu mafia?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb