FIREA: "Trebuie să punem capăt felului de a face politică şi administraţie promovat de PNL"

J.P.
Politică / 6 noiembrie 2020

"Trebuie să punem capăt felului de a face politică şi administraţie promovat de PNL"

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, candidat la alegerile parlamentare, a declarat, vineri, că românii trebuie să meargă la vot luându-şi toate măsurile sanitare necesare având în vedere pandemia de COVID-19, pentru a schimba actualul Guvern, despre care a susţinut că este "incompetent" şi "corupt", relatează Agerpres.

"Îmi spun foarte mulţi români, nu doar din Bucureşti - de ce este necesar să mergem la alegerile parlamentare? Să ajungă nişte domni şi nişte doamne în Parlament? Nu! Nu acesta este rostul. Anul acesta este vital, chiar dacă suntem în plină pandemie, să ne luăm măsurile sanitare necesare obligatorii şi să mergem la vot, altfel vom rămâne în continuare cu acest Guvern incompetent şi corupt la Palatul Victoria. Trebuie să îi oprim. Au făcut afaceri în pandemie, au numit oameni în funcţii care nu au niciun fel de pregătire şi, mult mai grav, nu au niciun pic de umanitate. Nu le este milă de oameni, nu le este milă de români, nu vin cu soluţii, iau toate deciziile, inclusiv într-un domeniu vital, cum este cel al sănătăţii, numai cu gândul la bani şi la politică", a afirmat Firea, la evenimentul de lansare a campaniei electorale a PSD Bucureşti, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Ea a susţinut că "trebuie să se pună capăt acestui fel de a face politică şi administraţie promovat de către PNL".

"De aceea, cu sprijinul dumneavoastră, vom reuşi să avem un număr mare de senatori şi deputaţi, astfel încât să putem să constituim viitorul Guvern al României cu oameni competenţi, cu oameni oneşti, cu oameni cărora le pasă de semeni", a spus Gabriela Firea.

Potrivit acesteia, echipa PSD de la Bucureşti şi din judeţul Ilfov este formată din oameni "foarte bine pregătiţi în aproape toate domeniile de activitate".

"Alături de mine în Parlament vor fi şi primari care au muncit în Bucureşti, s-au străduit, au avut proiecte benefice pentru cetăţenii Capitalei, Daniel Tudorache, Daniel Florea, Gabriel Mutu, de asemenea avem colegi care au muncit în Parlament, care nu au chiulit, aşa cum au făcut alţi parlamentari, care nu au votat legi împotriva românilor. Reprezentăm nu doar Bucureşti - Ilfov, ci întreaga Românie. Aşa cum la Primăria Capitalei am fost sprijinul oamenilor şi al bucureştenilor, aşa şi în Senat, alături de colegii mei, voi fi vocea oamenilor şi împreună vom contribui ca în Parlament să se propună şi să se voteze numai legi favorabile românilor", a transmis Firea.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. O sa votez gasca de primari PSD-istii atunci cand o zbura scroafa!

    1. Nici eu dictatori de la pnl

    NU, dimpotriva , PSD -ul a dus o politica impotriva a tot ceea ce este normal si de bun simt !

    PSD este o adunatura de oameni fara pregatire , fara caracter, fara respect, fara educatie , niste lichele care au distrus intreaga tara. Niciodata PSD ! Jos PSD ! 

    Va concediem , refuzam sa va platim , mai lasati banii nostri , traiti din pregatirea voastra profesionala ! 

    Ne-ati otravit viata, plecati din politica , nu vi se potriveste ! Mai lasati acuzatiile de tot felul la adresa adversarilor politici, nu-i mai haituiti si nu-i mai jigniti, ne faceti greata , nu va mai alege nimeni !

    1. Cine vorbeste de pregatire ,pai din varful dealului pana la ultimul pnl ist avem analfabeti,prosti gramada si atat de prosti au fost psd isti incat penele ia racolat pe toti la ei in partid,despre ce vorbim

      Apropo de greata o sa fii surprins ce greata au oameni cand aude de tov.iohanis si pnl

      Politicienii ar trebui sa se respecte reciproc, sa dialogheze, sa faca ceea ce este mai bun pentru cetateni.Singura lupta sa fie aceea a ideilor, a argumentelor. PSD-ul , din pacate, a tradat increderea oamenilor , a adus legea bunului plac, a furtului, a masinatiunilor , marsaviilor de tot felul, a minciunii si a limbajului incalificabil.S-au facut de rasul lumii in toate imprejurarile

    Papusica blonda, sotul si copiii au nevoie de matale tanti, mai lasa politica c-ai bagat-o destul in gard !

    Doamna Matraguna, lasa-ne !

    Ce nu intelegeti doamna Firea ? N-aveti stofa ! N-aveti carisma ! Be smart, go home !

    Dacă e adevărat e șocant:Tudorache sct1 a cumpărat 48.000 tablete cu 78.000.000 lei adică în jur de 1.600 lei tabletă, fără licitatie,dar refuză să arate documentele !

    Cred că TOATE primăriile din țară ar trebui verificate: preț tablete,preț laptop! Urgent, înainte de alegeri! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb