First Bank lansează funcţia Apple Pay pentru utilizatorii aplicaţiei băncii

Comunicate de presă / 2 noiembrie 2021

First Bank lansează funcţia Apple Pay pentru plăţi în deplină siguranţă şi securitate. Apple Pay permite realizarea plăţilor în magazine de orice fel sau online, fără a fi nevoie de bani fizici sau card, conform unui comunicat remis redacţiei.

Plata se face extrem de comod doar plasând iPhone-ul sau Apple Watch-ul în apropierea terminalului de plată. Orice plată efectuată cu Apple Pay este sigură deoarece este asigurată cu Face ID, Touch ID, cu un PIN sau cu un Cod Dinamic Unic. Plata cu Apple Pay se poate realiza oriunde. De la supermarket-uri, magazine şi restaurante şi pană la farmacii, cafenele sau chiar sala de forţă. Posibilităţile sunt nelimitate.

Apple Pay poate fi folosită pe iPhone, iPad si Mac. În acest fel, plăţile şi cumpărăturile sunt mai rapide şi mai comode deoarece - atât în App Store cât şi pe Internet - nu mai este necesară crearea unui cont de acces ori introducerea, în mod repetat, a informaţiilor personale sau adresei de livrare.

Apple Pay face uşoară plata cumpărăturilor online de orice fel, utilizatorii având posibilitatea să plătească inclusiv livrarea alimentelor acasă.

Securitatea şi protecţia datelor sunt esenţiale şi absolute. Astfel, când utilizatorul foloseşte cardul Visa, First Bank şi Apple Pay, numărul cardului nu este stocat în iPhone şi nici în alt dispozitiv Apple, nici măcar în serverele Apple. Pentru a securiza orice plată, un Număr Unic de Dispozitiv este generat, criptat şi apoi desemnat anume doar pentru acea unică plată.

Apple Pay este foarte uşor de setat. Pe iPhone trebuie deschisă aplicaţia Wallet, apăsat semnul "+" şi urmaţi paşii pentru a adăuga un card de credit sau debit. Odată ce utilizatorul adaugă un card în iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac, poate începe să folosească Apple Pay. Utilizatorul va continua să beneficieze de toate avantajele oferite de cardurile First Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb