Flamingo Computers îşi întăreşte prezenţa în Baia Mare

Comunicat Flamingo
Ziarul BURSA #Companii #IT / 14 martie 2007

Retailerul de IT&C inaugurează o nouă locaţie, în cadrul centrului comercial Real din Baia Mare.

Flamingo Computers anunţă deschiderea unui nou magazin în Baia Mare pe data de 15 martie 2007. Locuitorii acestui oraş vor avea acces la o gamă variată de produse IT&C, oferită de noua locaţie Flamingo, situată în centrul comercial Real din Baia Mare.

Ca şi în cazul celorlaltor magazine Flamingo, oferta de produse IT&C este deosebit de generoasă, oferta de calculatoare şi servicii IT fiind foarte bine reprezentate aici. De la computere şi componente până la monitoare, echipamente multimedia, periferice, telefoane mobile, accesorii şi consumabile, noul magazin va oferi posibililor clienţi soluţii personalizate şi asistenţă specializată.

"Prin deschiderea acestui nou magazin Flamingo Computers dorim să punem şi mai mult accent pe nevoia consumatorilor noştri de a ne putea găsi cu uşurinta în toate colţurile ţării. Expansiunea Flamingo nu se va opri aici, acest magazin făcând parte din politica de dezvoltare pe termen lung a grupului nostru. Investiţia în această nouă locaţie nu este întâmplătoare, Baia Mare fiind o piaţă care poate oferi multe posibilităţi lanţului nostru de retail", a declarat Jiri Rizek, CEO al Flamingo International.

Această inaugurare respectă strategia de dezvoltare a Flamingo Computers, care se axează pe deschiderea unor noi locaţii în centrele unde vânzările retailerului IT&C sunt marcate de un trend ascendent. Noile locaţii Flamingo Computers pun accentul pe suprafeţe extinse, ofertă variată de produse şi consilierea clienţilor de către personalul magazinului în ceea ce priveşte alegerea celor mai bune variante de creditare şi cele mai potrivite produse conform cu nevoile clienţilor.

Despre Grupul Flamingo Internaţional

Grupul Flamingo International derulează activităţi de retail şi distribuţie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice şi electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flanco, Flamingo Computers şi Future Shop, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse şi clienţi diferite.

Reţeaua Flanco World cuprinde magazine de suprafaţă mare (1800 - 3000 mp), amplasate în oraşe mari şi medii, în centre de retail uşor de accesat de către clienţi. Primul magazin Flanco World a fost lansat în noiembrie 2005, în Braşov, iar în prezent există 9 magazine Flanco World în toată ţara.

Lanţul de magazine Flamingo Computers, cu cele peste 50 de locaţii existente în România, este liderul pieţei locale de IT&C, deţinând primul loc pe piaţa calculatoarelor pentru al 4-lea an consecutiv, cu o cotă de piaţă de 13,1% pentru 2006, în creştere cu 18,5% faţă de anul 2005.

Clienţii pot găsi în magazinele grupului tehnologii şi produse de ultimă generaţie, atât din IT şi electronice cât şi din segmentul de entertainment, precum varietate foarte mare de console şi jocuri. De asemenea, aceştia beneficiază de consultanţă în alegerea produselor potrivite, a celor mai bune soluţii de cumpărare şi a celor mai eficiente şi accesibile sisteme de vânzări în rate, asigurând, în plus, servicii post-vânzare, precum transportul şi instalarea gratuită.

Din iunie 2005 compania Flamingo International este cotată la Bursa de Valori Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb