Florin Cîţu: "Marcel Ciolacu şi PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie şi români decât au fost Liviu Dragnea şi PSD-ul său"

G.D.
Politică / 21 martie 2023

Florin Cîţu: "Marcel Ciolacu şi PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie şi români decât au fost Liviu Dragnea şi PSD-ul său"

Fostul premier Florin Cîţu afirmă, astăzi, într-o postare, că Marcel Ciolacu şi PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie şi români decât au fost Liviu Dragnea şi PSD-ul său şi că efectele măsurilor socialiste impuse de PSD se văd peste tot în economie, informează News.ro.

"Marcel Ciolacu şi PSD-ul de astăzi sunt mai răi pentru economie şi români decât au fost Liviu Dragnea şi PSD-ul său. Efectele măsurilor socialiste impuse de PSD se văd peste tot în economie. Nu este un secret că indicatorii care măsoară sănătatea economiei arată cel mai rău din ultimii 20 de ani", spune Cîţu pe Facebook.

El arată că "faţă de Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu nu s-a mulţumit doar să crească taxe şi să împartă pomeni electorale, a venit şi cu plafonări de preţuri".

"Până acum intervenţiile cu bocancii în economie ale PSD au distrus piaţa energiei, Exxon, CEZ si ENEL a plecat deja România, şi piaţa lemnelor de foc. Urmează ca PSD, prin MF-PSD, să distrugă şi piaţa RCA prin plafonarea preţurilor la preţul din martie anul trecut. Care credeţi că o să fie prima companie de asigurări care pleacă din România după ce MF-PSD adoptă această plafonare?", mai scrie Cîţu în postare.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. cred ca de data asta Catu are dreptate! E adevarat ca, cu f.f. mici exceptii tot ultimii suntem in UE, dar fata de 2018 eu nu mai pot traversa strada decat pe la semafor din cauza circulatiei! Atunci nu trebuia sa ocolesc, caci erau pauze dese...

    1. Nu ai ce sa-i ceri lui Catu! Pentru el, liberalizarea a orice e economie de piata! Asa a facut cand a liberalizat energia de era sa nu avem bani de mancare ca sa platim facturile mari, pentru baietii destepti din energie (prieteni ci PNL -ul lui Catu) cu care faceam contract pe un an de zile la un pret si iti trimiteau facturi cu pret dublu peste trei luni! Toate achizitiile de miliarde de euro (vaccinuri, masti, etc.) facute pe vreamea lui Catu sunt in atentia DNA! Dupa el prostii trebuie sa plateasca RCA-ul obligatoriu atat cat cer escrocii de la asigurari, fara limita, caci romanii au bani daca au si masini, Asta e in mintea acestui economist care nu intelege deloc cum trebuie guvernata o tara asa incat oamenii sa traiasca mai bine si sa nu traiasca pentru a imbogatii baietii destepti din energie, asigurari, etc.

    Ce gluma. PNL si Catu ii pupa in fund pe cei din PSD si se infrupta impreuna din ciolan, jecmanind populatia.

    Ați distrus PNL. Acum sunteți la mana lui Ciolacu. Ați ajuns slugile PSD.

    Oare nu in vremea ta a fost inventat PNNR-ul acesta care ucide pensionarii romaniei si pune pe butuci Romania. Mai toxic decat tine nu a fost si nu va fi nimeni in viata politica a Romaniei. Tu esi cel mai mare facator de rele fata de romani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb