FLORIN CÎŢU: "Nu sunt adeptul variantei vaccinaţi/nevaccinaţi care să meargă separat la mall"

S.B.
Politică / 28 august 2021

"Nu sunt adeptul variantei vaccinaţi/nevaccinaţi care să meargă separat la mall"

Premierul Florin Cîţu a afirmat că nu este adeptul variantei ca vaccinaţii sau nevaccinaţii să meargă separat la mall, precizând că mall-urile au fost deschise anul trecut şi că ar fi ridicol să fie închise acum, când există vaccinul, informează news.ro.

Florin Cîţu a fost întrebat sâmbătă, la Botoşani, dacă va fi necesar paşaportul COVID în malluril, în weekend.

"Ne gândim şi la această soluţie. Eu nu sunt adeptul discriminărilor, dar acel paşaport include mai multe variante: persoane vaccinate, persoane testate, persoane care au trecut prin boală. Nu sunt adeptul variantei vaccinaţi/nevaccinaţi care să meargă separat la mall. Am avut mall-urile deschise anul trecut când nu aveam vaccin şi ele erau deschise. Ar fi hilar şi ridicol să le închidem acum când avem această soluţie, vaccinul. Nu văd această soluţie niciodată", a afirmat Florin Cîţu.

El a vizitat un centru de vaccinare din Botoşani, afirmând că a dorit să verifice că această capacitate de vaccinare este intactă.

"Am venit să văd că există această capacitate de vaccinare, că este intactă, că nu s-a schimbat nimic şi suntem pregătiţi pentru a vaccina la capacitate maximă. (...) E foarte important să păstrăm capacitatea de vaccinare", a explicat premierul.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. ... PREȚUL LA GAZE ȘI CURTENT...

    Sambata, duminica, luni si marti se mearga la mall oamenii normali, miercuri cei intepati o data, joi cei intepati de 2 ori si vineri cei intepati de 3-8 ori. La intrare sa fie puse panouri cu siglele producatorilor se seruri iar cobaii intepati sa sarute siglele (stand in genunchi) in semn de respect

    In general tu nu esti in nimic bun, dar totusi esti la guvernare.

    Cand incepi reformele? 

    Cand elimini hotia si cumetriile din sistemul bugetar? Scuze am uitat ca tocmai ai nasit ministrul de la Finante. Cumetriile raman ca si dezmatul din sistem 

    Cand reformezi administratia locala? Pardon tocmai ai reformat o cu un pachet consistent de lei. Halal reforma, mare risipa! 

    Pnl ul cand va fi reformat prin eliminarea celor compromisi? Acum este un fel de PSD mai mic.  

    Si totusi, cand incepeti sa fiti utili natiunii si sa faceti ceva pentru ea?  

     

    Constitutia Romaniei, CAP. II, art 25 (1) prevede libera circulatie a cetatenilor Romaniei.

    Articolul 3 alineatul (2) din Tratatul privind Uniunea Europeană (TUE); articolul 21 din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene (TFUE); titlurile IV și V din TFUE; articolul 45 din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene prevad libera circulatie a cetatenilor UE.  

    In acest sens, primele prevederi în materie, dateaza din 1957, cand au fost incluse în Tratatul de instituire a Comunității Economice Europen. Tratatul de la Maastricht a introdus noțiunea de cetățenie a UE, de care beneficiază automat fiecare cetățean al unui stat membru. Această cetățenie a UE stă la baza dreptului persoanelor de a circula și a se stabili liber pe teritoriul statelor membre. Tratatul de la Lisabona a confirmat acest drept care este, de asemenea, inclus în dispozițiile generale referitoare la Spațiul de libertate, securitate și justiție. 

    Nu puteti dispune impotriva acestor prevederi care sunt prioritare fata de ineptiile voastre care nu au nicio putere juridica.  

    Nu mai dispuneti impotriva Constitutiei Romaniei si a drepturilor si libertatilor prevazute de tatatele internationale la care Romania este parte.

    Libera circulatie a cetatenilor romani nu poate fi afectata. 

    1. Libera circulație poate fi afectata in condiții speciale cum e starea de alertă sau starea de urgență. Presimt că starea de alertă se va prelungi încă 2-3 ani până se vaccinează toată lumea.

      Starea de alerta va fi pana la aldgerile prezidentiale 2024,doar nu vreti sa aiba maria sa si guvernul meu proteste ,prin stare de alerta o sa poata fura in liniste alegerile,de ce credeti ca i doare in paispede cum o ducem noi ,toata lumea le da mu e si i blesteama pe strada iar ei ne spun ca vor guverna pana in 2028

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb