FLORIN CÎŢU: PNRR nu a fost respins, cine tratează superficial acest proiect pleacă acasă

G.B
Politică / 11 iunie 2021

PNRR nu a fost respins, cine tratează superficial acest proiect pleacă acasă

Premierul Florin Cîţu a reiterat astăzi că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) depus de România la Bruxelles nu a fost respins şi că toţi banii, 29,2 miliarde de euro, vor fi atraşi de ţara noastră, precizând că, în actuala etapă, Comisia Europeană a formulat o serie de observaţii care vor trebui să primească răspunsuri rapide din partea funcţionarilor care lucrează la acest document, altfel cei care tratează superficial lucrurile riscă să plece acasă, potrivit Agerpres.

Într-o conferinţă de presă a CJ Sălaj Florin, Cîţu a declarant: "Aş vrea să clarificăm câteva lucruri despre PNRR, pentru că am văzut mai multe ştiri false. Am spus şi de dimineaţă că nu a fost respins PNRR şi nu a fost retrimis PNRR, este o ştire falsă. Şi acesta este adevărul - înainte să vină Comisia cu precizări, care au confirmat ceea ce am spus. Aici, românii trebuie să fie foarte atenţi şi să fie lucrurile foarte clare pentru ei, nu pierdem aceşti bani, 29,2 miliarde de euro, îi vom lua pe toţi, avem proiecte depuse pentru aceşti bani, proiecte importante de investiţii pentru România care vor fi terminate până-n 2026 - infrastructură, spitale, România educată, planul de dezvoltare pentru UAT-uri sau fond de dezvoltare pentru UAT-uri, acolo sunt proiecte pentru a lua aceşti bani. În acest moment suntem într-o procedură firească în care sunt toate ţările din Uniunea Europeană. Comisia Europeană face observaţii, noi le răspundem şi aici suntem în acest moment".

Premierul a transmis un mesaj 'foarte clar' de mobilizare a funcţionarilor care lucrează la PNRR.

Cîţu a mai declarat: "Avem un mesaj foarte clar pentru toţi cei care lucrează la PNRR - şi aici mă refer la funcţionarii din administraţia publică. Trebuie să ştiţi că nu puteţi să mergeţi în concediu până nu avem acest PNRR aprobat. (...) Este responsabilitatea noastră şi a celor care lucrează la acest proiect să avem cel mai bun PNRR. De aceea trebuie să luaţi toate observaţiile Comisiei Europene şi să le trataţi cu mare, mare atenţie. Dacă cumva din cauza unei tratări superficiale a acestor observaţii de către un funcţionar sau oricine, la orice nivel din administraţia publică, vom avea probleme cu PNRR, vă garantez că acea persoană sau acele persoane pleacă acasă. Nu ne jucăm cu aşa ceva, trebuie să luaţi în considerare toate observaţiile, răspundem cu celeritate, răspundem imediat şi facem un PNRR bun. Deci, nimeni nu pleacă acasă, în concediu, până nu avem acest PNRR. (...) Trebuie să luăm aceşti bani, sunt bani de care avem nevoie să ne dezvoltăm".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Demisia pacalici,pogonici

    1. UNIUNEA EUROPEANA are in componenta un STAT care este egalul BELARUSULUI, adica ROMANIA.! Romanii,iesiti de sub domnia lui Basescu,au crezut ca daca in fruntea Romaniei aleg un neamt(de fapt un surogat de neamt),Tara v-a devani mica Germaniei,cand colo,s-au trezit ca Tara,a intrat sub conducerea fratelui dictatorului LUKASENKO iar Tara ,deja nu se deosebeste cu nimic de BELARUS.Odata urcat pe JILTULde la Cotroceni ,neamtul,a trecut Romania din randul tarilor democrate la DICTATURA PERSONALA. Astfel,CONSTITUTIA ,a fost ABROGATA la Cotroceni,si totul in Tara s-a transformat in DICTATURA PERSONALA a lui IOHANNIS.La fel ca si LUKASENKO,IOHANNIS si-a gasit si el stapanul in persoana RDGistei MERKEL,la fel cum LUKASENKO are stapanul la Moscova in persoana lui PUTIN.TRADATOR,AVAR,MINCINOS,N ARCISIST,PLIN de URA impotriva romanilor(pentru el nu exista decat cei de dreapta),adevarat putini la numar,( vezi cati votanti a avut actuala DUMA de STAT a Romaniei),asa ca IOHANNIS,a trecut de la DEMOCRATIE la DICTATURA.La fel ca stramosul sau care a ucis cateva zeci de milioane de cetateni ai lumii,a trecut si el la interzicerea unor partide asazis socialiste care il incurcau in preluare aputerii totale si la fel ca PUTIN si LUKASENKO.Cazurile NAVALNAI si Ziaristul din BELARUS,au aparut repede si in Romania,iar DRAGNEA a fost inchis ca nu a fost deacord ca TARA sa fie vanduta Strainilor.Apoi ,incet dar sigur,IOHANNIS a luat in stapanire,PARLAMENTUL,GUVERNUL LUI,JUSTITIA,precum si UMILIREA BATRANILOR din tara.JUSTITIA,.s-a infaptuit numai la COMANDA lui,(iata procuroarea SCUTEA, le-a dat ordin PROCURORILOR,sa incalce CONSTITUTIA),Judecatorii se fac de ras prin hotarari ILEGALE vazi cazul POPOVICIU condamnat in Romania iar Justitia din Anglia l-a exonerat de raspundere considerand ca Instanta care l-a condamnat in Romania,a fost defapt un STABOR,care i-a incalcat drepturile,ceeace in lumeacivilizata este de neacceptat.JUSTITIA,nu mai condamna in Tara decat pe cei care i se opun lui IHANNIS si GASTII care conduc azi Tara.Asa s-a ajuns ca OLIGARHII,care fac parte din Coalitia de la guvernare violeaza fetite inca copile,apoi platesc acele placeri cu bani dobanditi din furt si pentru ca sunt membrii ai actualei Coalitii care conduc azi tara,sunt lasati liberi. (vezi cazul stefanesti). De aceasta conducerea DISCRETIONARA,sau saturat pana si protectorii lui IOHANNIS si iata cum rad de Romania prin respingerea PNRR,facut de niste IMPOSTORI,nu pentru binele Tarii si Romanilor ci,pentru UMPLEREA BUZUNARELOR celor care conduc Romania.TRAIASCA si INFLOREASCA SCUMPA noastra PATRIE,condusa de TRADATORI.!

      Poate realizati de ce nu au vrut pnl usr isti sa se schimbe legile justitiei,de ce nu au vrut raspunderea magistratilor ,daca dosarele ar fi judecate pe drept ....erau majoritatea in puscarie in locul lui Dragnea,

    Pai, tu, Potaie antinationala, ar fi cazul sa pleci primul! Si nu acasa, ci la mititica in haine vargate!

    Nu a fost respins,a fost trimis a treia oara innapoi

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb