Focusul pe clienţii mari determină o creştere a portofoliului evaluat de Cushman & Wakefield Echinox

A.P.
Comunicate de presă #Construcţii / 21 octombrie 2020

Focusul pe clienţii mari determină o creştere a portofoliului evaluat de Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox va evalua pana la finalul anului 2020 proprietăţi cu o valoare totală cuprinsă între 4,2 şi 4,5 miliarde de euro, în uşoară creştere faţă de anul precedent. Rezultatele pozitive sunt obţinute datorită modelului de business adresat clienţilor mari care au nevoie de evaluări periodice pentru raportare financiară, taxe şi reevaluarea garanţiilor bancare, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Bogdan Sergentu, Head of Valuation & Consulting, Cushman & Wakefield Echinox: "Anul 2020 a fost marcat de pandemia SARS-CoV-2, de perioada de carantină şi restricţiile ce au urmat. A fost o perioadă plină de schimbări în ceea ce priveşte modul de lucru şi interacţiunea cu colegii şi clienţii, însă ne-am adaptat mai uşor decât am fi crezut la început. În timp ce pandemia şi incertitudinea creată de efectele acesteia asupra valorilor proprietăţilor imobiliare a dominat discuţiile cu clienţii, am reuşit să creştem activitatea departamentului în special pe segmentul clienţilor mari. Modul de lucru hibrid şi comunicarea online au dus la o eficientizare a muncii fără să afecteze fluxul de informaţii şi colaborarea."

Echipa de evaluări a Cushman & Wakefield Echinox este formată din opt membri cu o experienţă medie de peste 16 ani ȋn domeniu. În plus, compania acoperă sectorul evaluărilor la nivel naţional printr-o reţea locală de 20 de colaboratori specializaţi ȋn rapoarte pentru garantarea ȋmprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.

Bogdan Sergentu a adăugat: "După 12 ani, piaţa imobiliară trece din nou printr-o perioadă ale cărei efecte pe termen lung sunt dificil de anticipat. Sectorul mallurilor urbane a fost de departe cel mai afectat, înregistrându-se scăderi semnificative ale vânzărilor şi traficului. Anumite sectoare, precum cel al strip mallurilor si parcurilor de retail, au fost mai puţin afectate, în timp ce evoluţia sectorului de birouri este incertă în condiţiile în care tot mai multe firme optează pentru un sistem hibrid de lucru. Pe de altă parte, odată cu creşterea comerţului online, sectorul industrial a înregistrat o evoluţie pozitivă".

Printre clienţii reprezentativi ai departamentului de evaluări al companiei Cushman & Wakefield Echinox se numără o serie dintre cei mai mari investitori şi dezvoltatori din piaţa imobiliară locală.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb