Fonduri nerambursabile Regio de 2,6 milioane lei pentru firmele din zona Sud Muntenia

Ziarul BURSA #Companii #Fonduri Europene / 22 iunie 2011

Trei noi contracte de finanţare din fonduri nerambursabile Regio în valoare de aproape 2,6 milioane lei au fost semnate, ieri, la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia şi vizează dezvoltarea microîntreprinderilor de la nivelul regiunii Sud Muntenia, a anunţat Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Potrivit sursei citate, contractele au fost obţinute de către două firme din Ploieşti şi una din Târgovişte.

Astfel, Indeco Grup S.R.L. din municipiul Ploieşti a obţinut asistenţă financiară din Regio pentru proiectul "Achiziţie de utilaje pentru activitatea de reciclare deşeuri", a cărui durată de implementare este de 24 de luni. Valoarea totală a investiţiei este de circa 1,48 milioane lei, din care aproape 838.000 lei reprezintă fonduri nerambursabile FEDR.

Cea de-a doua microîntreprindere de la nivelul municipiului Ploieşti, care a semnat contractul de finanţare, este Charmadental Enăchescu S.N.C, care timp de şase luni va implementa proiectul "Modernizare şi extindere cabinet stomatologic - S.C. Charmadental Enăchescu SNC", ce are o valoare totală de 171.590 lei, din care 136.048 lei sunt fonduri nerambursabile.

Totodată, Broadcast Media Enterprises S.R.L. din municipiul Târgovişte a semnat contractul de finanţare pentru proiectul "Dezvoltarea activităţii desfăşurate de către S.C. Broadcast Media Enterprises S.R.L., prin achiziţionarea de echipamente", ce se va desfăşura pe o perioadă de un an. Valoarea totală a investiţiei este de 972.308 lei, din care valoarea asistenţei nerambursabile FEDR este de 784.119 lei.

Din datele MDRT reiese faptul că, până în prezent, în cadrul Domeniului major de intervenţie 4.3, pentru a obţine finanţare nerambursabilă Regio, în vederea dezvoltării microîntreprinderilor, au fost depuse 466 de proiecte, din care 38 au fost respinse, iar 23 de proiecte retrase de aplicanţi.

De asemenea, au fost semnate 54 de contracte de finanţare, 98 de proiecte se află în etapa de contractare, 125 sunt în faza de evaluare tehnică şi financiară, 128 de proiecte sunt în rezervă.

Valoarea totală a asistenţei financiare nerambursabile este de aproximativ 69,36 milioane de euro, din care 22,63 milioane euro reprezintă valoarea solicitată de proiectele în rezervă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb