Ford şi-a redus estimările de profit pe 2016, după ce a extins rechemările la service

Ziarul BURSA #Companii / 9 septembrie 2016

Grupul auto american Ford Motor Co şi-a redus joi estimările de profit pentru acest an, după ce a fost nevoit să dubleze numărul autovehiculelor rechemate în service pentru o posibilă problemă la încuietorile de la uşa laterală din spate, transmite Reuters.

În luna august, Ford a decis să recheme la service în SUA şi Mexic 830.000 de vehicule deoarece încuietorile de la uşa laterală din spate se pot desface. Joi, Ford a anunţat că a decis să extindă această rechemare cu alte 1,5 milioane vehicule, astfel că numărul total va fi de 2,4 milioane vehicule.

La fel ca şi acţiunea din luna august, sunt vizate modelele Focus din 2012 - 2015, Ford Escape şi C-Max din 2013 - 2015, camionetele Ford Transit Connect din 2014 - 2016, maşinile sport Ford Mustang şi SUV-urile Lincoln MKC din 2015.

"În urma extinderii retragerii, în prezent ne aşteptăm ca profitul brut pe 2016 să fie de aproximativ 10,2 miliarde de dolari", se arată într-un comunicat remis de Ford către U.S. Securities and Exchange Commission. Anterior, Ford estima că în 2016 profitul său brut va fi egal sau mai mare decât cel de 10,8 miliarde de dolari înregistrat anul trecut, conform Agerpres.

Ford estimează că rechemările la service o vor costa 640 milioane de dolari, urmând să fie incluse în rezultatele pe trimestrul al treilea.

În România, Ford a început producţia la fabrica din Craiova în 2012, odată cu lansarea modelului B-Max, primul produs al acestei fabrici şi primul autovehicul românesc de 5 stele EuroNCAP. Tot în 2012, Ford a demarat la Craiova şi producţia motorului EcoBoost. La începutul acestui an, preşedintele - director general al Ford Europa, Jim Farley, a anunţat că producătorul va construi SUV-ul de mici dimensiuni EcoSport la fabrica din Craiova începând din toamna anului 2017, model care va fi comercializat pe toate pieţele europene ale Ford, mai puţin în Rusia, şi pentru care va investi la 200 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb